Водитељка терала певачицу да пије алкохол како би сазнала да ли је трудна!

Певачица Мараја Кери (50) била је често гост у емисији водитељкеЕлен Деџенерис (62), која се тренутно налази на мети осуде јавности након што су њени бројни бивши и садашњи радници открили да су били малтретирани и сексуално злостављани на послу.

Забава 04.09.2020 | 21:46
Водитељка терала певачицу да пије алкохол како би сазнала да ли је трудна!

Наиме, радници су је недавно оптужили за малтретирање, а након радника јавиле су се и неке познате личности које су откриле шта се дешавало приликом гостовања у емисији и које су се пожалиле на водитељкино понашање.

Певачица Мараја Кери се присетила гостовања из 2008. године када је крила трудноћу након што је имала спонтани побачај, а Елен ју је на силу натерала да открије да ли је у другом стању.

Водитељка је прво упитала Марају да ли је трудна, а када је Мараја одбила да јој одговори, она је променила тактику и на суров начин покушала да извуче информацију. Сипала је шампањац у две чаше и рекла Мараји да мора да попије ако није трудна.

- Не могу да верујем да ми ово радиш, Елен - рекла је Мараја.

- Хајде да наздравимо томе што ниси трудна, ако ниси трудна - рекла је Елен, што је веома узнемирило певачицу, па је упитала зашто би ико томе наздрављао.

Елен није попуштала, па је певачица отпила мали гутљај шампањца и по томе је Елен закључила да је трудна.

- Аха, трудна си - рекла је Елен.

После 12 година славна певачица је открила да јој је тада било веома непријатно и да је желела да сачува ту информацију за себе и своју породицу.

- Нисам била спремна да било коме ишта говорим, јер сам имала спонтани побачај. Не желим сада додатно да захуктавам ситуацију, али никако нисам уживала у том тренутку - рекла је певачица и упитала:

- Волела бих да се у том тренутку показала емпатија, али шта сам могла да урадим?

Извор: Курир.рс /агенције Фото:принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар