Voditeljka terala pevačicu da pije alkohol kako bi saznala da li je trudna!

Pevačica Maraja Keri (50) bila je često gost u emisiji voditeljkeElen Dedženeris (62), koja se trenutno nalazi na meti osude javnosti nakon što su njeni brojni bivši i sadašnji radnici otkrili da su bili maltretirani i seksualno zlostavljani na poslu.

Zabava 04.09.2020 | 21:46
Voditeljka terala pevačicu da pije alkohol kako bi saznala da li je trudna!

Naime, radnici su je nedavno optužili za maltretiranje, a nakon radnika javile su se i neke poznate ličnosti koje su otkrile šta se dešavalo prilikom gostovanja u emisiji i koje su se požalile na voditeljkino ponašanje.

Pevačica Maraja Keri se prisetila gostovanja iz 2008. godine kada je krila trudnoću nakon što je imala spontani pobačaj, a Elen ju je na silu naterala da otkrije da li je u drugom stanju.

Voditeljka je prvo upitala Maraju da li je trudna, a kada je Maraja odbila da joj odgovori, ona je promenila taktiku i na surov način pokušala da izvuče informaciju. Sipala je šampanjac u dve čaše i rekla Maraji da mora da popije ako nije trudna.

- Ne mogu da verujem da mi ovo radiš, Elen - rekla je Maraja.

- Hajde da nazdravimo tome što nisi trudna, ako nisi trudna - rekla je Elen, što je veoma uznemirilo pevačicu, pa je upitala zašto bi iko tome nazdravljao.

Elen nije popuštala, pa je pevačica otpila mali gutljaj šampanjca i po tome je Elen zaključila da je trudna.

- Aha, trudna si - rekla je Elen.

Posle 12 godina slavna pevačica je otkrila da joj je tada bilo veoma neprijatno i da je želela da sačuva tu informaciju za sebe i svoju porodicu.

- Nisam bila spremna da bilo kome išta govorim, jer sam imala spontani pobačaj. Ne želim sada dodatno da zahuktavam situaciju, ali nikako nisam uživala u tom trenutku - rekla je pevačica i upitala:

- Volela bih da se u tom trenutku pokazala empatija, ali šta sam mogla da uradim?

Izvor: Kurir.rs /agencije Foto:printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar