Бомбом на кућу власника хостела у Градишци

 Кућа у којој у Градишци са супругом живи власник хостела Даниел Пристајко оштећена је у експлозији која је одјекнула јутрос те узнемирила ове супружнике.

Република Српска 01.09.2020 | 22:06
Бомбом на кућу власника хостела у Градишци

Како нам је потврђено, повријеђених није било, а полиција је извршила увиђај те трага за нападачем.

"Стварно не знам шта је у питању нити знам одакле вјетар дува. Нико ми никад није пријетио", рекао је Пристајко за "Независне новине".

Према његовим ријечима, у моментима експлозије у кући су били само он и супруга, те их је експлозија пробудила.

"Била је детонација. Неко је бацио бомбу, неку експлозивну направу, не знам шта је у питању. Људи раде на томе па ћемо видјети. Плашим се за безбједност", казао нам је Пристајко.

На питање каква су његова очекивања од истраге, он каже да не очекује да ће напад бити расвијетљен.

"Не вјерујем. Не знам стварно шта бих више рекао", истакао је наш саговорник, који додаје да није нађена кашика бомбе.

С друге стране, из полиције наводе да је у току предузимање свих потребних мјера и радњи у циљу идентификације нападача и расвјетљавања овог кривичног дјела, које је оквалификовано као изазивање опште опасности.

Из Полицијске управе Градишка прецизирали су да им је у јутарњим часовима пријављено да је у овом граду бачена експлозивна направа у двориште куће.

"По овлаштењу дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука полицијски службеници Полицијске управе Градишка извршили су увиђај и том приликом је утврђено да је експлозивна направа бачена у двориште породичне куће у правцу улазних врата, те да је на објекту наступила материјална штета, док повријеђених лица није било", навели су из ПУ Градишка.

(Независне)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

А

01.09.2020 20:12

Зна ко му је бацио бомбу а неце да казе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

01.09.2020 20:29

И зимус је у Градишци бачена бомба на неки ноћни клуб. Бомбашки процес...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истрага

01.09.2020 20:44

Како "изазивање опште опасности", па није бомба бачена на улицу, него на приватну кућу? Што значи да је истрага већ кренула у погрешном смеру, намјерно или из незнања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

01.09.2020 22:33

Ти си дудук за ове ствари И покри се мокром поњавом будало сконтацес каква си неотесана будала

Name

За истрага

02.09.2020 08:33

Има овдје будала ал си ти побједник мјесеца.

Name

Мицо

02.09.2020 04:20

Нормално да зна ко му је ово урадио. Зато овако и прица и прави се луд као не зна одакле вјетар дува. Нема посла и шеме у којој га нема и коју није мућкао. Унапријед зна да неће бити ријешено па наравно да зна кад ће он сам опструисати истрагу јер њему није интерес да се открије. Он је поруку добио, примио је и схватио и поступице по добијеној поруци а истрагу це опструисати он сам јер му није циљ да се открије. Ето толико. Ко мало несто копца о овим стварима бице му све јасно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прика

02.09.2020 06:46

Опомена пред искљуцење.па зар то није покусај убиства.дал бомбасе поцну затварат,питао бих вас дал би јос неко и помислио да пипне бомбу.

ОДГОВОРИТЕ