Вучић: Имам мини план за најмоћнију жену свијета

Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да ће сутра око поднева имати телефонски разговор са немачком канцеларком Ангелом Меркел.

Свијет 31.08.2020 | 00:28
Вучић: Имам мини план за најмоћнију жену свијета

Он је рекао да ће главна тема бити КиМ, односно састанци у Вашингтону и Бриселу.

"Сутра имам у пола 12 заказан телефонски разговор са Ангелом Меркел. Вечерас ћу се спремати за тај састанак и за стурашњи панел. Косово ће бити главна тема, као и посета Вашингтону и Бриселу. Направио сам и мини план шта да изложим најмоћнијој жени света и да се за то изборим", рекао је Вучић на Бледу новинарима.

Вучић је казао и да ће са најмоћнијом женом разговарати о различитим питањима, и о вакцинама против вируса корона, билатералној сарадњи измедју Србије и Немачке, као и да се захвали на недавно потписаном акту о додатној сарадњи Представништва Србије и Министарства индустрије и енергетике Немачке.

Подсетио је да ће сутра у оквиру лидерског панела 15. Бледског стратешког форума "Европа после Брегзита и Ковида 19" имати сусрет и са Мирославом Лајчаком и да ће са њим тема разговора бити боравак у Вашингтону.

(Тањуг)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Xx

31.08.2020 04:22

Вакцину дај својој породици. Народ остави на миру. Не зна се ниста детаљно о вирусу, а вакцина постоји. Толико контрадикторности. Доктори се згразају. Свјетска здравствена организација је мафија која диктира протиколе у здравству. С тим се мора стати. Побиједице прогресивне снаге!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цар лазар

31.08.2020 05:49

Меин кампф?

Name

Ре

31.08.2020 06:56

Да, да...паметни се згражавају, али послушни слушају. Они знају из којих разлога, а ми? Вјеровати ауторитету, власти? И кад ти каже скачи са солитера јер је то одлука (најбољи ми је хрватски израз-стожера-најсликовитији) и ако не поштујеш одлуку, ниси одговоран. Како је то дебилно? Невјероватно. Најгоре је што људи пристају на губитак слобода у нади да се брзо заврши, а оно тек почело. После је лако, навикли се. ;)

Name

Ре Xx

31.08.2020 07:10

Колико "паметних" струцњака таквих као ти има није ни цудно сто је БиХ на врху по процентима заразености и смртности на Балкану. Како се ниста не зна о вирусу. У јануару је изолован, а технологија креирања вакцина је уходана. Ти немој ни примити вакцину остаце другима који је зеле. Наравно да је руска најсигурнија, јер имају најбоље науцнике на свијету.

Name

Неко

31.08.2020 07:08

Има и она план за тебе

ОДГОВОРИТЕ