Vučić: Imam mini plan za najmoćniju ženu svijeta

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će sutra oko podneva imati telefonski razgovor sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel.

Svijet 31.08.2020 | 00:28
Vučić: Imam mini plan za najmoćniju ženu svijeta

On je rekao da će glavna tema biti KiM, odnosno sastanci u Vašingtonu i Briselu.

"Sutra imam u pola 12 zakazan telefonski razgovor sa Angelom Merkel. Večeras ću se spremati za taj sastanak i za sturašnji panel. Kosovo će biti glavna tema, kao i poseta Vašingtonu i Briselu. Napravio sam i mini plan šta da izložim najmoćnijoj ženi sveta i da se za to izborim", rekao je Vučić na Bledu novinarima.

Vučić je kazao i da će sa najmoćnijom ženom razgovarati o različitim pitanjima, i o vakcinama protiv virusa korona, bilateralnoj saradnji izmedju Srbije i Nemačke, kao i da se zahvali na nedavno potpisanom aktu o dodatnoj saradnji Predstavništva Srbije i Ministarstva industrije i energetike Nemačke.

Podsetio je da će sutra u okviru liderskog panela 15. Bledskog strateškog foruma "Evropa posle Bregzita i Kovida 19" imati susret i sa Miroslavom Lajčakom i da će sa njim tema razgovora biti boravak u Vašingtonu.

(Tanjug)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Xx

31.08.2020 04:22

Vakcinu daj svojoj porodici. Narod ostavi na miru. Ne zna se nista detaljno o virusu, a vakcina postoji. Toliko kontradiktornosti. Doktori se zgrazaju. Svjetska zdravstvena organizacija je mafija koja diktira protikole u zdravstvu. S tim se mora stati. Pobijedice progresivne snage!

ODGOVORITE
Name

Car lazar

31.08.2020 05:49

Mein kampf?

Name

Re

31.08.2020 06:56

Da, da...pametni se zgražavaju, ali poslušni slušaju. Oni znaju iz kojih razloga, a mi? Vjerovati autoritetu, vlasti? I kad ti kaže skači sa solitera jer je to odluka (najbolji mi je hrvatski izraz-stožera-najslikovitiji) i ako ne poštuješ odluku, nisi odgovoran. Kako je to debilno? Nevjerovatno. Najgore je što ljudi pristaju na gubitak sloboda u nadi da se brzo završi, a ono tek počelo. Posle je lako, navikli se. ;)

Name

Re Xx

31.08.2020 07:10

Koliko "pametnih" strucnjaka takvih kao ti ima nije ni cudno sto je BiH na vrhu po procentima zarazenosti i smrtnosti na Balkanu. Kako se nista ne zna o virusu. U januaru je izolovan, a tehnologija kreiranja vakcina je uhodana. Ti nemoj ni primiti vakcinu ostace drugima koji je zele. Naravno da je ruska najsigurnija, jer imaju najbolje naucnike na svijetu.

Name

Neko

31.08.2020 07:08

Ima i ona plan za tebe

ODGOVORITE