Ко је узео, а није вратио милионе БОБАР банке?!

Држава није реаговала, правосуђе је остало и глуво и нијемо на финансијски криминал у Бобар банци. Лична имовина одговорних остала је нетакнута, а они и даље слове као „успјешни менаџери“

Република Српска 26.08.2020 | 19:35
Ко је узео, а није вратио милионе БОБАР банке?!

Како преноси "Журнал.инфо" случај „Бобар банке“, у којем су за 125,5 милиона марака оштећени грађани, јавна предузећа и привредни субјекти у БиХ, годинама скупља прашину у ладицама државног Тужилаштва. За то вријеме они који су узели новац од „Бобар банке“, а дугове нису вратили, и данас се представљају као успјешни менаџери. Већина њих је угасила фирме, које су се задужиле код пропале банке, отворили су нове, без дуговања, а имовину пренијели на дуге особе.

Међу познатим бизнисменима који су ојадили „Бобар банку“ је Горан Томић, син Драгана Томића, бившег директора србијанске компаније „Симпо Врање“.  Из Фабрике цијеви „Унис“ Дервента извучено је најмање 300.000.000 марака, а СИПА је истрагом утврдила на који начин и путем којих повезаних фирми је изнесен новац на рачун повезаних правних лица и оф-схоре компанија.

Ова фабрика остала је дужна „Бобар банци“ 8,6 милиона марака, а Томић је недоступан правосудним органима БиХ. Овај преварант великог калибра годинама живи у Лондону и џетсетерски троши покрадени новац у БиХ. 

Прије неколико дана радници дервентског “УНИС-а” окупили су испред предузећа, тражећи од надлежних да окончају њихову агонију и одобре програм социјалног збрињавања, како би им био повезан радни стаж и тиме омогућен одлазак у пензију. Запријетили су радикалнијим потезима и протестима испред зграде Владе РС.

Браћа Лијановић из Широког Бијега остала су дужна „Бобар банци“ 7,8 милиона КМ. О криминалним радњама Лијановића познато је мање-више све. Они су хапшени због малверзација путем фирме ЗДИ Продукт, преко које су и подигли кредит код „Бобар банке“ и нису вратили ни пфенинга.

Власник фирме „Кришка“ из Бијељине Зоран Василић оштетио је „Бобар банку“ за више од девет милиона марака. Потом је покренуо стечај, рачуни те фирме су блокирани, али дуг према „Бобар банци“ није враћен.

 

Власник фирме „Минг- цоффе“ бијељина Марко Остојић задужио се код „Бобар банке“ 7,5 милиона марака. Новац никад није вратио, али је, као и већина „уважених“ менаџера, који су „Бобар банку“ завили у црно, угасио своју фирму и тако „почистио“ дуговања“.

 

О криминалним радњама Слободана Павловића, власника компаније „Слобомир“ и „Павловић банке“ не треба трошити ријечи. Павловић је неколико пута хапшен због финансијских малверзација путем „Павловић банке“ и транскација за куповину виле Милорада Додика на Дедињу у Београду, али је на крају пуштен са слободе, а тај предмет, као и остали, труне у ладицама Тужилаштва БиХ. Павловић је оштетио „Бобар банку“ за више од 8,5 милиона КМ.

Горан и Давор Рачић из Српца, власници фирме „Стирокард“ оштетили су „Бобар банку“ за више од четири милиона марака. И ником ништа. Фирму су гурнули у стечај, рачуни су блокирани, тако да дуговања према „Бобар банци“ никада неће бити намирена.

По истом пиринципу дјеловао је и Митар Перић, власник компаније „Перић компани“ из Бијељине, који се код „Бобар банке“ задужио више од 5,1 милион марака.

Бивши директор „Шума Српске“ и посланик СП у Народној скупштини РС Ристо Марић, био је сувласник модричке фирме „МД Малинд“, која је пропалој „Бобар банци“ остала дужна 1,5 милиона КМ. Ни ова фирма данас не ради, рачуни су јој блокирани, тако да се дуг не може наплатити.

Љубомир Мрда је посебна прича. Бивши директор Електродистрибуције Пале, актуелни савјетник министра за спољну трговину и економске односе Сташе Кошарца, путем властите фирме „Панифлекс“ остао је дужан „Бобар банци“ 310.000 КМ. Мрда је у последње вријеме у жижи јавности због нелегалне изградње МХ „Миљацка“, коју је фирма „Греен енергy“, иза које стоји Мрда, подигао без иједне валидне дозволе.

Мрда је власник више станова ван БиХ, вриједних милионе марака, али му не пада на памет да врати 310.000 КМ, колико је оштетио „Бобар банку“. Мрдина фирма „Панифлеск“ тренутно има 12 блокираних рачуна, десет угашених и ниједан активни, па је наплата дуга немогућа.

Још једна ведета међу тзв. менаџерима је Милош Стевановић из Бијељине, који је путем фирме „Стандард“ оштетио „Бобар банку“ за више од два милиона марака. Овај амбициозни адвокат био је једно вријеме и менаџер града Бијељина, што му је омогућио један од фришкијих политичких прелетача Мићо Мићић, а сада се укотвио у ДНС-у, који му је додијелио функцију „пословног директора“. 

Носиоци јавних функција склони су да оснивају и властите фирме, па је тако Синиша Кајмаковић, директор филијале Завода за запошљавање у Бијељини, путем своје фирме „Реноме“ Бијељина подигао кредит код „Бобар банке“ виши од 400.000 КМ, који никада није вратио. И он је, као и остали „менаџери“, после пропасти „Бобар“ банке, угасио фирму и њене рачуне, тако да никада неће измирити свој дуг према тој банци, преноси "Журнал.инфо".

 

Михајло Видић, потпредсједник Привредне коморе РС, путем своје фирме „Агро-бн“ ојадио је „Бобар банку“ за више од милион марака. Његова фирма сада нема запослених, нема прихода, има један активан рачун, четири блокирана и два угашена. Новац узет од „Бобар банке“, као и у осталим наведеним случајевима је завршио ко зна гдје и никада неће бити враћен.

Лука Петровић, генерални директор Електропривреде РС, у име Фудбалског клуба „Леотар“ из Требиња, остао је дужан „Бобар банци“ више од 485 хиљада КМ. Петровић је генерални секретар владајућег СНСД-а у Републици Српској и особа која ведри и облачи у источној Херцеговини.

Једини активан процес који се води због пропасти „Бобар банке“ је онај против бивше директорице Агенције за банкарство РС Славице Ињац. Њој је, након три године одлагања и више од годину дана чекања, пред Окружним судом Бањалука 5. децембра прошле године почело суђење. Ињац се терети за организовани криминал у предмету "Бобар банка".

Тужилаштво БиХ је оптужницу у предмету “Бобар банка” подигло у марту 2017. године и њом је обухваћено 16 особа, међу њима и Славица Ињац и директорица Инвестиционо-развојне банке Републике Српске Сњежана Вујинић. Оптужени се терете да су дјеловали као организована група, која је финансијским криминалом и разним злоупотребама начинила штету од 122,5 милиона КМ и довела до пропасти „Бобар банке“.

„Бобар банка“ је давањем кредита без покрића доведена до финансијског слома, а пропали су и депозити које су имале разне фирме, органи управе, као и грађани. Неки од тих субјеката остали су без вишемилионских износа, док  „менаџери“, наведени у тексту и данас изигравају успјешне бизнисмене, вребајући нове прилике да се, без по муке, докопају великих пара.

(БН/Журнал.инфо)

Коментари / 81

Оставите коментар
Name

Цица

26.08.2020 18:11

Зна се гдје су милиони у Лактасенка јер он само зна манипулисати и красти милионе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коле

26.08.2020 18:53

Поред свега Далибор Рачић савјетник и манипулише у Позитивним Снагама Српске остао је Пореској управи РС дужан пореза према држави оно 1,5 милиона марака. Тужилаштво ту има шта радит.

Name

Ре цица

26.08.2020 21:21

Нема милионске пљацке нез Рудоње а испод милиона то Горица церка ради или како се бед зове.

Name

НОВОМАТИЦ АДМИРАЛ

26.08.2020 21:45

Новоматиц Адмирал је преко Бобар банке опрао милионе кроз рачуне ћерки фирми НОВО РС ДОО И РСА ГАМИНГ ДОО.....

Name

Добој

26.08.2020 23:30

Све се зна, а ви народе те маске сто носите преко уста и носа повуците мало и на окице, ста буљите? Морате све да видите. Ако су рекли носи маску, видис да има разлог...да не видите, да не цујете...зато вам и утјерују страх у кости са надуваном прицом о корони, безопасном вирусцицу

Name

И они

27.08.2020 02:16

Фалу имена Додика

Name

Ха ха

27.08.2020 03:57

Знаци и патриота миле није сасвим цист

Name

БАНДИТСКИ ЕНТИТЕТ

27.08.2020 05:58

МИ СМО БАНДИТСКИ ЕНТИТЕТ. И СВЕ ИYА ВЕЛИКЕ СРПСКЕ ЉУБАВИ ИДЕ. ОГАВНО. ФУЈ.

Name

СТВАРНО ОГАВНО

27.08.2020 06:07

ОВО НИЈЕ НИ АФРИКА ВИДЈЕЛА. ОГАВНО. ФУЈ. БАНДО БИЈЕДНА [ТА СТЕ НАПРАВИЛИ ЈЕСУ ЗА ОВО ИЗГИНУЛИ ЉУДИ. СВЕ ТО ТРЕБА РЕДОМ ПОЗАТВАРАТИ. ИЛИ ДРОГА ИЛИ ПЉАЦКА. ДРУГЕ У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ НЕМА. СТВАРНО ЗА ГАДЈЕЊЕ.

Name

ШЉАМ ПАВЛОВИЋ

27.08.2020 06:23

КОЛИКО СЕ СЈЕЋАМ ТАЈ ШЉАМ ПАВЛОВИЋ ЈЕ ДОШАО ИЗ АМЕРИКЕ У РАТУ ОБЕЋАВАЈУЋИ СРПСКОМ НАРОДУ ПРОЦВАТ. ПО СИСТЕМУ ЈА ВОЛИМ СВОЈ НАРОД. КАД МИ НЕКО ДАНАС КАЖЕ ДА ВОЛИ СВОЈ НАРОД ЈЕДНОСТАВНО МИ СЕ ГАДИ. КАКВА ГОВ.. СУ СЕ СКУПИЛА У ОВОЈ ДРЖАВИ.

Name

Новинар

26.08.2020 18:16

Браћа Рачић су награђена за уништење „Стирокарта“ и крађу четири милиона КМ од Бобар банке. Горан је предсједник Привредне коморе Бањалука, а Далибор предсједник УО РТРС. О његовим финансијским трансакцијама још ће се чути.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зна

26.08.2020 18:59

Зна се овдје све и има ли неко да не зна? БУРЛЕ.

Name

Лова

26.08.2020 20:35

Људи у Србцу знају каква су два пробисвјета браћа Горан и Далибор Рачић. Не смију доћи у Србац и проћ Моје комшије су радиле у Стирокарту за бједне плате, а и то су остали дужни. Срамота да их буде људи без зуба ходају.

Name

МИЛОМИР

27.08.2020 07:28

БРАЋА РАЧИЋ СУ ПОЗНАТА ЈОШ ОД АФЕРЕ,,ДАГОР,,

Name

Перспектива?

26.08.2020 18:18

У БејХа има највисе Мрда, али се мозе наци и текстилног отпада..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миркан

26.08.2020 18:18

Горан Рачић из Српца сада је предсједник Привредне коморе Бања Лука а брат Далибор је савјетник члана предсједништва БиХ М.Додика.Добро су кажњени,нема шта!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОРАНИ

26.08.2020 18:32

СТА СЕ ДЕШАВА У ОВОЈ РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ, НИ ИНТЕРПОЛ НЕБИ МОГАО ПРЕТРЕСТИ!? ДАНАС СЕ НАШИ РУКОВОДИОЦИ СМЕЈУ У БЕОГРАДУ КАО ДА ИЗА СЕБЕ ИМАЈУ НАЈУРЕДЈЕНИЈУ ЗЕМЉУ НА СВИЈЕТУ. СВУГДЈЕ САМО ОСТАЦИ ТРУЛОГ СИСТЕМА!?

Name

РЕ

26.08.2020 19:22

КАКАВ КРИМИНАЛ ЧОВЈЕЧЕ,!!! ОВО ЈЕ РАСУЛО

Name

Маркан

26.08.2020 21:46

Могу савјетовати само како добро украсти!

Name

Никола

26.08.2020 18:22

Смрт покојног Бате Бобара свима је дошла као спас,тужно и јадно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Менагер

26.08.2020 19:03

Гдје су директори, руководиоци и шефови банака, надзорни одбор... У затвор све до последњег, док се не намири и последња марка. Људи се разбацују новцем и дан данас. Одузети им и имовину под хитно.

Name

Питање

26.08.2020 19:58

Смрт? Зна ли се како је умро?

Name

Добој

26.08.2020 23:31

Од короне, од другога се висе не умире

Name

Никола

27.08.2020 04:37

Све Додик опљачка бозе остало му пусто све банке све фирме остасмо биједа

Name

Немања

26.08.2020 18:23

Није чудо што је Бобар завршио како је завршио,многи су од тога извукли дебелу корист!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дашница

26.08.2020 18:24

Види ти ових људина што се у јавности прсе као неки угледни градјани,а преварили мртвог човјека и његову породицу!? Срам вас било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоом

26.08.2020 19:51

Управо тако....Покрали и још се "диче" са тим

Name

Алекс

26.08.2020 18:27

Па ако се зна да овај „господин“ зиви у Лондону, засто не тразе да га Енглеска испоруци БХ?????Гдје је проблем????

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕШКО НАМА

26.08.2020 20:40

АКО ГА ИСПОРУЧЕ ОН ЋЕ ПРОГОВОРИТИ. АКО ПРОГОВОРИ НЕКИМА НЕЋЕ ДОБРО БИТИ. ЗАТО ГА НИКО НЕ ТРАЖИ.

Name

Ево зашто

26.08.2020 21:12

Па нико га и не тражи.То са дервентском фирмом рађено је у вријеме гласовитог Џомбића Александра. И са Бобар и са другим превареним банкама. Учествовали Џомба и његови врли јарани који напунише бисаге и одјахаше. Неки су се утаборише у земљи Србији, мајчици њи'овој. Све се зна, докази постоје, али се шути. Пада у заборав и застару.

Name

Мирослав

26.08.2020 18:31

Зашто ћути породица Бобар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

26.08.2020 18:33

Ето народе па ти опет изадји и гласај за Ћоркана, Војкана, Папкана, Мастиљвог и осталу банду. И све док се водите оном “ма сви су исти” само це ови исти бити на власти и правити нас све будалама. Зато 15 оловку у саке и против црвене банде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Батман

26.08.2020 20:14

Кришку за градоначелника!!!

Name

Батман

26.08.2020 20:16

Перић доо угасио. Сад је преузео машинерију Зоран и наставио са градњом.

Name

дусанцули

26.08.2020 18:35

Република Српска ће проћи као ДДР. Урушићемо се економски и онда тај крхки "државно-правни" оквир који имамо више неће бити потребан и Федерација ће нас прогутати јер онај који ње у стању да опстаје економски, не мора ни уставно-правно. Бојим се да је то готова ствар!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Били

26.08.2020 19:53

Зато Србија помазе тј откупљује

Name

Ре Неко

26.08.2020 18:38

Препорука за власт и да будеш нешто у власти да ти пропадне фирма и да превариш банку , браво за савјетнике а Рачић значи зато овако добро води привредну комору и привлачи стране инвеститоре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прика

26.08.2020 18:52

Ово само код нас мозе.сто вецу лову дигнес вецу функцију добијас.ко се у њихово коло ухвати зиву главу теско извлаци.бато ниста у гроб њје однио,тако да се ни ови не надају да це одијет несто.најгоре сто дјецу навикну на лијеп зивот а кад то пукне дјеца остану ко рибе на сувом.нек им је бог на помоци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац Р СРПСКЕ

26.08.2020 18:54

ТО СТО СЕ НЕ ПРОЦЕСУИРА ЗНАМО ДО КОГА ЈЕ. ДОДИК М. ТЕГЕЛТИЈА ГОРДАНА ТАДИЦ ДРАГАН ЦОВИЦ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

26.08.2020 18:55

Ко зна да ли је Гаврило Бобар умро или је убијен?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маре Контра Обавештајац

26.08.2020 22:23

Мислим да је отрован..

Name

Здравко Мирковић

26.08.2020 18:58

Пљачка у стилу ове феудалне власти. Колико је банака, привредних фирми, апотека, разних удужења .. опљачкано од исте мафије, али правосуђе ћути, јер су дебело - кроз новчанице- повезани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

искоса

26.08.2020 18:59

А омладина гинула у увјерењу да само српска власт може бити добра, а дешава се управо супротно, док се у Београду данас распредају бајке о вишим циљевима. Овакав текст у Србији прочитати нећете, никад а можда ни тад, паметном довољно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.08.2020 22:24

Ма зато има www... И удри

Name

Азурност

26.08.2020 19:04

Страсно људи моји па милиони покрадени овај народ И дрзава су завијени у црно хоце ли ико сносит одговорност за покрадене милионе!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

перо

26.08.2020 19:05

Ето, све одреда Срби, а покрали српску банку. Јесу ли вам овдје криви муслимани, Сарајево и устасе? Али нема везе, треба само србовати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жељо

26.08.2020 20:05

Свака будала зна,ко је узео паре

Name

Среле

26.08.2020 19:21

Никакав проблем није све то наплатити..али..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миркан

26.08.2020 20:03

Добро Бобара су ,, закинули"за 122,5 милиона км а кога је он закинуо па има толико? ИРБ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е брате

26.08.2020 21:14

Па оне који су у њој држали депозите и штедњу. Читај, не скитај.

Name

Духови

26.08.2020 20:47

Бобар умро 2014, знаци 6 година ниста се није урадило по овом питању лоповије, актери зиве и узивају, од измирења дугова и правде, ниста, па ста висе пискарате, узалуд вам труд свираци.. само знам да нема среце преко тудјих суза али ста то вриједи уплаканима..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

26.08.2020 21:06

Покојном Бобару власнику банке није требао никакав аранжман са дудуком. Када се са њим ухватио у коло то га је и убило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајко

26.08.2020 21:10

Зато су за минус по текуцем од 450 км блокирали плате несретницима и узимали пола плате да се намири дуг ????, поздрав са господзу славицу ињац

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

26.08.2020 21:35

Сипа је закон,треба тамо однијети доказе..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре миле

29.08.2020 23:11

Пуни су доказа за многа недјела и ста урадисе??? Ниста

Name

Драган

26.08.2020 22:27

Све се зна ал нема закона, мафијаши се шепуре у својим хотелима и вилама! Жалосно али истинито!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

26.08.2020 22:57

Зна се гдје су паре. Био је то организовани криминал под покровитељством Шверцера тј. месара из Бакинаца. Зна се да он има свој постотак у свему. Зато нико до сада није одговарао. До год су сектаси на власти овако ће бити, а ти народе луди живи од 300КМ! Сектаси вам се смију у лице, још само да гласате па ћете остати на доживотној робији. Нек је само Србин и нек нема рата. ЈВОН!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пинокио

27.08.2020 00:47

Мислим казнице их сто нису носили маске када су носили вреце пара. Наредне две седмице бице кљуцне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко89

27.08.2020 04:20

Није ми вас жао јер гласате увијек за ове такозване патриоте који само србују и вала просипају шупљу пред изборе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето,

27.08.2020 05:08

Јос гласајте за њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован

27.08.2020 05:14

Људи моји на крају ће багра бити ослободјена и тужити БиХ и још ми платити одштету.Тако то у већини случајева нажалост завршава.Па судије бира бурле бакир човић зло ми је да им име пишем великим словом.Зло су не запамћено на овим теренима.Још кад читам велике србе муслимане хрвате хало будале окрените се човјеку а не фукарама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Педја

27.08.2020 05:33

Нек му је лака земља.Бобар је био велики цовјек за Бијељину за разлику од осталих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Клептократија и квислинзи

27.08.2020 05:35

Само Истина нас може ослободити. Подигнимо погнуте главе, покажимо достојанство. У славу Бога и наших часних Предака и за добробит наших Потомака рецимо коначно НЕ неправди, клептократији и квислинзима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алоо

27.08.2020 06:31

О људи како се мозе овако изнијети у јавност и да ти људи и даље узивају привилегије у странкама и неким позицијама.Гдје та сипа да хапси њу и њихове породице ,све су то лопови.

Name

Ре

27.08.2020 08:52

Нацин супростављања је одказак заувјек са ових простора ....до јуце гласао за Мицу...А кад оно збиља сви исти ....своје дупе гледају своје потомке осугуравају....цак це ко у Сјеверној Кореји и власт ици са кољена на кољено...дакле...Аустракија,земље Скандинавије и Њемацка

Name

РРРРРР

27.08.2020 06:08

Мозете ли један овакав текст написати о Банци Српске. Да видимо ко је ту стедисе И градјане опљацко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оутлоw

27.08.2020 06:14

Узели су јер добро знају да је овај народ обична хрпа кукавица и да им је на челу један антицивилизајски и антисрпски покрет замишљен да обесмисли све поштено и људско... Сад цекајте да биолошки изумру посто гласате за њих !

ОДГОВОРИТЕ
Name

престрашно

27.08.2020 06:16

Равнотежа у природи, у свемиру постоји, па ће се набројаним похлепницима све вратити, кад тад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОРАН ТОМИЋ

27.08.2020 06:24

ТАЈ КРЕТЕН СЕ БАХАТИ И ПО ЖЕНЕВИ С 300 МИЛИОНА КОЈЕ ЈЕ ОПЉАЧКАО ОД СРПСКОГ НАРОДА ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ. Е ПА ДОСТА ЈЕ И БЕОГРАДСКЕ МАФИЈЕ КОЈА ПЉАЧКА РЕПУБЛИКУ СРПСКУ. МА ДА СМО БРАЋА ПО СТО ПУТА ГОНИТЕ СЕ У МАТЕРИНУ ОГАВНА БАНДО БИЈЕДНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

даре

27.08.2020 06:53

Само нек се Србује, а краде се од настанка РС до данас и данас,само тужилаштво нема ама баш никакав доказ и они неће покретати ништа а ми што указујемо на криминал то је због тога што би ми тако радили а ови на власти су добрице и не раде то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

27.08.2020 07:29

Узео је Дарко милионе и није одговарао

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стоја

27.08.2020 08:45

Мислиш Јеремић.Батин сестрић?

Name

Обрваан

27.08.2020 21:29

Ја,ста би с њим,наногица код мамица у Зворнику,или Бг

Name

То су ти

27.08.2020 07:37

Ткз. привредници,на којима треба да поцива друство....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мариборцан1970

27.08.2020 08:24

Коначно да је неко објавио конкретне податке о особама које су покрале паре. Требамо више таквих новинара и таквих медија. То је једини начин да се барем нешто почне мијењати у друштву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оци у оци

27.08.2020 16:51

Све се одиграло....

Name

Мирко злојутро

27.08.2020 08:38

Ста би са сефом 10 мил.ко изнесе паре,гдје софтвер Бобар банке вриједан 5 милиона,најаци у држави ,,,све нестало кад је нас Бато умро?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

27.08.2020 12:00

Има ли неко инфо који је народ најпохлепнији или најближи корупцији?

Name

Ре

27.08.2020 13:16

Гдје су лопови, Па на егзотичним острвима, ладе јајца, пију коктеле и царају хавајке уз пјесму Збогом жохари

Name

Борис

27.08.2020 08:51

Толики аргументовани подаци о јавној пљачки Р.Српске од стране властодржаца , који умјесто да буду у затвору бивају награђени дебело плаћеним функцијама и заштитом од стране режима чији су и сами чланови. Ово су прави разлози рата 90-их, а не национана нетрепељувост. А народ ко народ, стадо оваца које блеји свом овну који их редовно шиша. Ко нас ј.б. кад смо будале које су дозволиле да сада већ пензионисани криминалци униште СФРЈ, а сада њихови насљедници уништавају и ове мале новонастале државице. Није наш проблем национализам, већ криминал на челу државица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Као да немамо

27.08.2020 16:56

Правосудне институције. Такво је стање....

ОДГОВОРИТЕ