Берлускони тестиран након сусрета са Бријатореом

Паника међу познатима који су дио годишњег одмора провели на Сардинији, омиљеној мети познатих и оних који желе да буду виђени у друштву познатих и богатих.

Свијет 25.08.2020 | 22:38
Берлускони тестиран након сусрета са Бријатореом

Након што је Флавио Бријаторе, богаташ и између осталог власник чувене дискотеке на Сардињи "Милијардер" хоспитализован због заразе Цовидом19, многи који су га срели протеклих дана пожурили су да се тестирају.

Између осталих и лидер странке "Форца Италија", Силвио Берлускони који се, како су саопштили из странке, подвргнуо двоструком тестирању и "сада се осјећа одлично, вратио се кући и преузео је све своје политичке обавезе”.

Берлускони и Бријаторе су се срели 12 августа на Сардинији, у Берлусконијевој вили, након сусрета објављена је и фотографија на друштвеним мрежама.

Силвио Берлускони је на почетку пандемије Цовида19, био преселио код ћерке у Ницу у Француској и тамо остао све док је у Италији био на снази карантин због пандемије вируса корона.

Како су већ извијестили медији дискотека Флавија Бријаторе на Сардинији је једно од жаришта вируса, затворена је, али је више од 60 запослених тестирано позитивно на Цовид19.

У августу Сардинија је постала једно од мјеста са највишим бројем заражених од вируса корона, пренатрпане плаже, гужва у ресторанима и дискотекама, допринијели су ширењу заразе, а многи су годишњи одмор завршили у болницама широм Италије, након повратка кући са одмора.

(Тањуг)

Коментари / 0

Оставите коментар