Berluskoni testiran nakon susreta sa Brijatoreom

Panika među poznatima koji su dio godišnjeg odmora proveli na Sardiniji, omiljenoj meti poznatih i onih koji žele da budu viđeni u društvu poznatih i bogatih.

Svijet 25.08.2020 | 22:38
Berluskoni testiran nakon susreta sa Brijatoreom

Nakon što je Flavio Brijatore, bogataš i između ostalog vlasnik čuvene diskoteke na Sardinji "Milijarder" hospitalizovan zbog zaraze Covidom19, mnogi koji su ga sreli proteklih dana požurili su da se testiraju.

Između ostalih i lider stranke "Forca Italija", Silvio Berluskoni koji se, kako su saopštili iz stranke, podvrgnuo dvostrukom testiranju i "sada se osjeća odlično, vratio se kući i preuzeo je sve svoje političke obaveze”.

Berluskoni i Brijatore su se sreli 12 avgusta na Sardiniji, u Berluskonijevoj vili, nakon susreta objavljena je i fotografija na društvenim mrežama.

Silvio Berluskoni je na početku pandemije Covida19, bio preselio kod ćerke u Nicu u Francuskoj i tamo ostao sve dok je u Italiji bio na snazi karantin zbog pandemije virusa korona.

Kako su već izvijestili mediji diskoteka Flavija Brijatore na Sardiniji je jedno od žarišta virusa, zatvorena je, ali je više od 60 zaposlenih testirano pozitivno na Covid19.

U avgustu Sardinija je postala jedno od mjesta sa najvišim brojem zaraženih od virusa korona, prenatrpane plaže, gužva u restoranima i diskotekama, doprinijeli su širenju zaraze, a mnogi su godišnji odmor završili u bolnicama širom Italije, nakon povratka kući sa odmora.

(Tanjug)

Komentari / 0

Ostavite komentar