Детаљи несреће у Добоју: Портир пао са крова и погинуо

Радник фирме "Елград" из Добоја Милош Ристичевић (64) погинуо је када је пао са крова хале у којој је радио као портир, потврђено је "Гласу Српске.

Република Српска 25.08.2020 | 15:26
Детаљи несреће у Добоју: Портир пао са крова и погинуо

Ова трагедија десила се у добојској улици Николе Тесле, у ноћи између 23. и 24. августа, а тијело Ристичевића пронашао је колега који је јуче ујутро дошао на посао.

- Страдали је радио као портир на том објекту, којег је чувао. С обзиром на т да је био сам у смјени, не зна се како се десила трагедија. Претпостављамо да се током обиласка хале због нечега попео на кровну конструкцију и пао. Колега који је дошао у јутарњу смјену да га замијени шокирао се када је затекао његово беживотно и окрвављено тијело па је одмах позвао полицију - рекао је извор близак истрази.

У Полицијској управи (ПУ) Добој, наводећи иницијале страдалог, казали су да им је овај случај пријављен 24. августа око 6.30 часова.

- У пријави је наведенио да је у просторијама привредног друштва у Добоју пронађено беживотно тијело М. Р. из Добоја. Обављен је увиђај уз присуство мртвозорника Дома здравља Добој. Том приликом је утврђено да је смрт М. Р. навјероватније наступила усљед пада са кровне конструкције- рекли су у ПУ Добој и додали да у циљу заштите истраге не могу да саопштавају вишпе детаља.

Истакли су да је на терену била и Републичка инспекција и да су надлежни инспектори прегледали мјесто несреће.

У полицију су нам рекли да је о свему  обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој који је наредио и обдукцију тијела страдалог.

У предузећу "Елград" нису могли да говоре о детаљима ове несреће.

(Глас Српске)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Хм

25.08.2020 13:50

Покој му души!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јелка

25.08.2020 15:01

Са 64 године портирисе???? Ееееее милораде црни милораде, и њега надусу товарис, браво ??? мрс смрадино распала и дусу вадис пензионерима, али, ја сваку зртву цес бити питан

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гордон

25.08.2020 15:48

Са колико се година иде у пензију већина земаља 65 негдје 67 нема више Југославије

ОДГОВОРИТЕ