Detalji nesreće u Doboju: Portir pao sa krova i poginuo

Radnik firme "Elgrad" iz Doboja Miloš Rističević (64) poginuo je kada je pao sa krova hale u kojoj je radio kao portir, potvrđeno je "Glasu Srpske.

Republika Srpska 25.08.2020 | 15:26
Detalji nesreće u Doboju: Portir pao sa krova i poginuo

Ova tragedija desila se u dobojskoj ulici Nikole Tesle, u noći između 23. i 24. avgusta, a tijelo Rističevića pronašao je kolega koji je juče ujutro došao na posao.

- Stradali je radio kao portir na tom objektu, kojeg je čuvao. S obzirom na t da je bio sam u smjeni, ne zna se kako se desila tragedija. Pretpostavljamo da se tokom obilaska hale zbog nečega popeo na krovnu konstrukciju i pao. Kolega koji je došao u jutarnju smjenu da ga zamijeni šokirao se kada je zatekao njegovo beživotno i okrvavljeno tijelo pa je odmah pozvao policiju - rekao je izvor blizak istrazi.

U Policijskoj upravi (PU) Doboj, navodeći inicijale stradalog, kazali su da im je ovaj slučaj prijavljen 24. avgusta oko 6.30 časova.

- U prijavi je navedenio da je u prostorijama privrednog društva u Doboju pronađeno beživotno tijelo M. R. iz Doboja. Obavljen je uviđaj uz prisustvo mrtvozornika Doma zdravlja Doboj. Tom prilikom je utvrđeno da je smrt M. R. navjerovatnije nastupila usljed pada sa krovne konstrukcije- rekli su u PU Doboj i dodali da u cilju zaštite istrage ne mogu da saopštavaju višpe detalja.

Istakli su da je na terenu bila i Republička inspekcija i da su nadležni inspektori pregledali mjesto nesreće.

U policiju su nam rekli da je o svemu  obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji je naredio i obdukciju tijela stradalog.

U preduzeću "Elgrad" nisu mogli da govore o detaljima ove nesreće.

(Glas Srpske)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Hm

25.08.2020 13:50

Pokoj mu duši!

ODGOVORITE
Name

Jelka

25.08.2020 15:01

Sa 64 godine portirise???? Eeeeee milorade crni milorade, i njega nadusu tovaris, bravo ??? mrs smradino raspala i dusu vadis penzionerima, ali, ja svaku zrtvu ces biti pitan

ODGOVORITE
Name

Gordon

25.08.2020 15:48

Sa koliko se godina ide u penziju većina zemalja 65 negdje 67 nema više Jugoslavije

ODGOVORITE