Шесторица играча ФК Жељезничар позитивни на корону

Фудбалери и стручни штаб ФК Жељезничар обавили су ПЦР тестирање на Цовид-19, који су показали да је шест фудбалера позитивно на Цовид-19 те они неће конкурисати за сусрет против Маццабија, који је на распореду у четвртак, саопштено је из клуба.

Босна и Херцеговина 25.08.2020 | 07:46
Шесторица играча ФК Жељезничар позитивни на корону

Тестирани су сви фудбалери, стручни штаб те остала делегација ФК Жељезничар која ће путовати на сусрет првог преткола Европске лиге, у којем  Жељезничар гостује код Маццабија из Хаифе.

Нажалост, тестови су показали шест позитивних одговора међу играчима, а то су: Ирфан Фејзић, Фране Икић, Дамир Садиковић, Мустафа Мујезиновић, Ермин Зец и Самир Бекрић. Сви се фудбалери осјећају добро и већ се налазе у самоизолацији.

Фудбалски клуб Жељезничар у Израел путује данас у 14 сати чартер-летом. Долазак у хотел планиран је у вечерњим сатима, а екипа ће у сриједу од 19 сати обавити званични тренинг на стадиону Саммy Офер, пишу Вијести.ба.

(БН) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Скептик

25.08.2020 06:13

Оваом циркусу са тзв короном нема краја. Шесторица фудбалера нису имали никаквих симптома, осјећали су се одлично, пуцали од здравља, пуни снаге и кондиције а онда одједном је утврђено да су ЗАРАЖЕНИ(!?) Али они се, како видимо, и даље осјећају одлично и пуцају од здравља! Али морају у изолацију. О томе се ради, ИЗОЛАЦИЈА!!!!! Сада "струка" тј "здравствени радници", а не полиција и надлежни органи, одлучује ко ће бити затворен у изолацију а ко не! Они су ушли на мала врата и сада они креирају токове у животу и друштву. сада један, ТОТАЛНО НЕПОУЗДАН ТЕСТ НА НИШТ утиче на регуларност такмичења у спорту. Раније је било да ако се већи број фудбалера неког тима разболи, рецимо имају тровање храном, та утакмица се одгађала. Сада се не одгађа и самим тим "струка" утиче на регуларност такмичења у свим спортопвима. Али, тако ће изгледа бити и у другим сферама живота, ако тестирање покаже да је радник из неке фирме "заражен" короном, та "струка" може привремено затворити ту фирму и све раднике послати у изолацију. Могућност манипулације је огромна. Понављам, као у Орвеловој 1984. све ово не чини полиција и надлежни инспекцијски органи већ одређени здравствени радници. Значи, здравствени радници, епидемиолози и др., имају овлаштења да некога стрпају у изолацију, тј у кућни притвор-затвор, као и судски органи. Очекивати је масовне злоупотребе, поткупљивања, мито и корупцију, освете, репресије...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пелагицево-аврамовина

25.08.2020 08:00

Тр овог скептика препоруцит неком за савјетника....

ОДГОВОРИТЕ