Дијете (3) отплутало на отворено море на душеку

Људи који су се данас возили трјектом у близини града Патра у Грчкој били су шокирани призором када су на пучини, далеко од обале спазили - дете на душеку на надувавање.

Свијет 25.08.2020 | 00:09
Дијете (3) отплутало на отворено море на душеку

Како преносе грчки медији, девојчица са снимка има три године, а струје су је однеле са плаже у Антириу. Такође, они наводе и да је девојчица сада у добром стању и да "излет" на отворено море није оставило никакве последиц по њено физичко здравље.

Дете су спазили са трајекта који саобраћа између Грчке и полуострва Пелопонез, а посада је одмах реаговала и спасила дете са пучине. Девојчица је седела мирно на душеку на надувавање, а на рукама је имала гумене мишиће. Када ју је посада трајекта зграбила и извукла напоље девојчица је остала и даље потпуно мирна и прибрана.

Већина коментара на друштвеним мрежама осуђује родитеље чијом вероватно непажњом је дете успело да отплута тако далеко. "Страшно!" "Гледам овај видео изнова и изнова и не могу да се начудим." "Срце мило... Сва срећа да је жива и здрава. Једна огромана казна за родитеље!" Само су неки од коментара бесних корисника друштвене мреже Фејсбук.

(Блиц)

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Соски

25.08.2020 04:46

Наравно да су криви родитељи па колико времена треба да на дусеку отплута оволико далеко Ста су за то време урадили родитељи или предузели идиоти!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

25.08.2020 19:20

Богу хвала да се све заврсило како треба.Дуса мала.