Dijete (3) otplutalo na otvoreno more na dušeku

Ljudi koji su se danas vozili trjektom u blizini grada Patra u Grčkoj bili su šokirani prizorom kada su na pučini, daleko od obale spazili - dete na dušeku na naduvavanje.

Svijet 25.08.2020 | 00:09
Dijete (3) otplutalo na otvoreno more na dušeku

Kako prenose grčki mediji, devojčica sa snimka ima tri godine, a struje su je odnele sa plaže u Antiriu. Takođe, oni navode i da je devojčica sada u dobrom stanju i da "izlet" na otvoreno more nije ostavilo nikakve posledic po njeno fizičko zdravlje.

Dete su spazili sa trajekta koji saobraća između Grčke i poluostrva Peloponez, a posada je odmah reagovala i spasila dete sa pučine. Devojčica je sedela mirno na dušeku na naduvavanje, a na rukama je imala gumene mišiće. Kada ju je posada trajekta zgrabila i izvukla napolje devojčica je ostala i dalje potpuno mirna i pribrana.

Većina komentara na društvenim mrežama osuđuje roditelje čijom verovatno nepažnjom je dete uspelo da otpluta tako daleko. "Strašno!" "Gledam ovaj video iznova i iznova i ne mogu da se načudim." "Srce milo... Sva sreća da je živa i zdrava. Jedna ogromana kazna za roditelje!" Samo su neki od komentara besnih korisnika društvene mreže Fejsbuk.

(Blic)

 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Soski

25.08.2020 04:46

Naravno da su krivi roditelji pa koliko vremena treba da na duseku otpluta ovoliko daleko Sta su za to vreme uradili roditelji ili preduzeli idioti!?

ODGOVORITE
Name

Mm

25.08.2020 19:20

Bogu hvala da se sve zavrsilo kako treba.Dusa mala.