Синиша Михајловић заражен, за сада без симптома

Тренер фудбалера Болоње, Синиша Михајловић, има корона вирус.

Србија 23.08.2020 | 13:24
Синиша Михајловић заражен, за сада без симптома

То су потврдили италијански медији, па је "упаљен аларм" јер је Михајловић дио ризичне групе, јер се тек недавно опоравио од леукемије.

У посљедњих неколико недјеља, Михајловић је уживао са породицом у одмору и био је дио масовних окупљања и журки, а сада је на тестовима потврђено да је негдје и заражен.

На срећу, за сада је асимптоматичан и не осјећа никакве утицаје вируса, али ће остати у изолацији у наредне двије недјеље.

Потврђено је и да ће се тестирати играчи и стручни штаб Болоње у понедјељак, а код Михајловића је утврђено да има корону послије бриса ком је био подвргнут када се вратио у град и клуб.

(Телеграф)

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

Делије БЛ

23.08.2020 11:39

Не дај се легендо! Победи и ту проклети корону. Зелимо ти брз опоравак, среце и здравље!

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

23.08.2020 11:58

Ма јок, откуд му Корона. Корона је лажна, Корона не постоји??? Гдје су они што пишу да је измишљена!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глупсоне

23.08.2020 12:00

Кад имаш грипу доктор написе да имаш корону . Кад имаш било коју болест доктор установи дијагнозу: корона !

Name

Андриц

23.08.2020 12:07

Медједе,ко је рекао да корона не постоји.Проблем је у глобалним лазима,мјерама,тестовима,маскама,одлукама кризних стабова...

Name

...

23.08.2020 12:25

Андрићу, Андрићу, нисам ја ни медвјед ни глупсон вјеруј ми, тако да само себе можеш увриједити својим културним изражавањем. Видим ја шта свакодневно пишете када је Корона у питању. Ето ви сте доктори, ви сте мјеродавни да напишете своје мишљење, а не доктор који је то ставио у налаз. Све најбоље вам желим, колико год да вас има.

Name

ти

23.08.2020 12:34

ТИ СА ТРИ ТАЦКИЦЕ...ЦУТИ МОЛИМ ТЕ...ДА ЛИ ТЕБИ ОДГОВАРА ОВА СИТУАЦИЈА????

Name

За Глупсоне

23.08.2020 12:35

За глупсона је најбоље да не иде доктору пошто већ зна шта му је. Ма шта ће ти доктор, сачувај ме боже.

Name

Скептик

23.08.2020 13:00

ВИП заражене особе углавном имају благе симптоме, Вишковић, Мазалица, Северина, Ђоковић (и његова жена), Таминџија, Богданић, Новалић, Вулин...

Name

аха

23.08.2020 12:26

ДАЈ МОЛИМ ВАС ВИСЕ..И ОВОГА МИХАЈЛОВИЦА..КАО СТАРЛЕТА..НОН СТОП О ЊЕМУ..НЕМА ПОЈМА О ФУДБАЛУ ПА САД ...........АЈД ДОСТА ВИСЕ О ОВОЈ ЈЕ.ЕНОЈ КОРОНИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

23.08.2020 13:20

Брз опоравак ,Синиса легендо..

Name

За АХА

23.08.2020 14:54

Ето имас ти појма о фудбалу, магаре необразовано! Па ти си данас тек цуо за Синису Михајловица!!

Name

Неутралан

23.08.2020 12:28

Цовјек зна да је ризицна категорија и опет иде на зурке по бродовима са милионерима и сл.Ста је то у људском уму да прави такве потезе.И због тога ко јесте имаце фулл третман у болници и ко зна ста и мозда це заузети мјесто неког сиромасног дјетета које се заразило негдје у неком теском послу.Немам ниста против цовјека лицно али ако цитав свијет упозорава,доктори наси...да се треба цувати,дрзати дистанцу и сл...цему ово.Послије када ово продје анализирацемо све ко је ста изазвао и цему све ово јер је евидентно да је вјестацко.Али док траје ово стање цувајмо се сви...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Неутралан

23.08.2020 13:55

Узео си ми мисао, човјек болестан, ризичан и отишао на одмор у Шпанију, и онда од доктора очекујемо да нас лијече, имаш вилу у којој вјероватно имаш базен и све остало а овако је чак угрозио и предицу , напомињем да сам звијездаш али овакво понашање не подржавам и таквим се поклања опет пажња.

Name

Хм

23.08.2020 13:40

Нема симптома јер није ницим заразен. Тест не показује никакву заразу уопсте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драги људи

23.08.2020 18:44

Шта је корона и колико убија и како је постала ајде да се сложимо да је ово све све нешто чудно и непознато,,, али видимо има пола године да се прати сваки трен и детаљ о корони, неком она и теба изгледа,, остале бокести и смрти као да непостоје, реално речено нешто овде смрди,, видите средњошколцима стално кафићи отворени, све пуно и уреду, а упитна школа, где је ред, рад и мир као и увјек постојао колико толики и размак,, замислите која контра овде,,, ово ко свати са кафићима и школом свака му част,, али корона треба изгледа да омете цели свет по замишљеном сценарију и онда,, пазите,,, затворити школе,, спорт осакатит, уништити велике фирме,, те заразити познате и чувене личности, то корони даје снагу,, Михајловић је позната личност, пратите мало ко је и где све имао корону,, видите,, преседници влада, министри и многи познати,, то се чита и то буде ударна вест,,, зар вам то незначи како је реккамирају,, дали је она то што пишу да јест то није сигуран нико али она опстаје све док је гурају,,, глад, карцином, леукемија, удари разни, сида, и многе друге тешке болести као да су нестале доласом, короне, Михајловић је само идеално име за корону!!!

ОДГОВОРИТЕ