Siniša Mihajlović zaražen, za sada bez simptoma

Trener fudbalera Bolonje, Siniša Mihajlović, ima korona virus.

Srbija 23.08.2020 | 13:24
Siniša Mihajlović zaražen, za sada bez simptoma

To su potvrdili italijanski mediji, pa je "upaljen alarm" jer je Mihajlović dio rizične grupe, jer se tek nedavno oporavio od leukemije.

U posljednjih nekoliko nedjelja, Mihajlović je uživao sa porodicom u odmoru i bio je dio masovnih okupljanja i žurki, a sada je na testovima potvrđeno da je negdje i zaražen.

Na sreću, za sada je asimptomatičan i ne osjeća nikakve uticaje virusa, ali će ostati u izolaciji u naredne dvije nedjelje.

Potvrđeno je i da će se testirati igrači i stručni štab Bolonje u ponedjeljak, a kod Mihajlovića je utvrđeno da ima koronu poslije brisa kom je bio podvrgnut kada se vratio u grad i klub.

(Telegraf)

Komentari / 15

Ostavite komentar
Name

Delije BL

23.08.2020 11:39

Ne daj se legendo! Pobedi i tu prokleti koronu. Zelimo ti brz oporavak, srece i zdravlje!

ODGOVORITE
Name

...

23.08.2020 11:58

Ma jok, otkud mu Korona. Korona je lažna, Korona ne postoji??? Gdje su oni što pišu da je izmišljena!!!

ODGOVORITE
Name

Glupsone

23.08.2020 12:00

Kad imaš gripu doktor napise da imaš koronu . Kad imaš bilo koju bolest doktor ustanovi dijagnozu: korona !

Name

Andric

23.08.2020 12:07

Medjede,ko je rekao da korona ne postoji.Problem je u globalnim lazima,mjerama,testovima,maskama,odlukama kriznih stabova...

Name

...

23.08.2020 12:25

Andriću, Andriću, nisam ja ni medvjed ni glupson vjeruj mi, tako da samo sebe možeš uvrijediti svojim kulturnim izražavanjem. Vidim ja šta svakodnevno pišete kada je Korona u pitanju. Eto vi ste doktori, vi ste mjerodavni da napišete svoje mišljenje, a ne doktor koji je to stavio u nalaz. Sve najbolje vam želim, koliko god da vas ima.

Name

ti

23.08.2020 12:34

TI SA TRI TACKICE...CUTI MOLIM TE...DA LI TEBI ODGOVARA OVA SITUACIJA????

Name

Za Glupsone

23.08.2020 12:35

Za glupsona je najbolje da ne ide doktoru pošto već zna šta mu je. Ma šta će ti doktor, sačuvaj me bože.

Name

Skeptik

23.08.2020 13:00

VIP zaražene osobe uglavnom imaju blage simptome, Višković, Mazalica, Severina, Đoković (i njegova žena), Tamindžija, Bogdanić, Novalić, Vulin...

Name

aha

23.08.2020 12:26

DAJ MOLIM VAS VISE..I OVOGA MIHAJLOVICA..KAO STARLETA..NON STOP O NJEMU..NEMA POJMA O FUDBALU PA SAD ...........AJD DOSTA VISE O OVOJ JE.ENOJ KORONI

ODGOVORITE
Name

MM

23.08.2020 13:20

Brz oporavak ,Sinisa legendo..

Name

Za AHA

23.08.2020 14:54

Eto imas ti pojma o fudbalu, magare neobrazovano! Pa ti si danas tek cuo za Sinisu Mihajlovica!!

Name

Neutralan

23.08.2020 12:28

Covjek zna da je rizicna kategorija i opet ide na zurke po brodovima sa milionerima i sl.Sta je to u ljudskom umu da pravi takve poteze.I zbog toga ko jeste imace full tretman u bolnici i ko zna sta i mozda ce zauzeti mjesto nekog siromasnog djeteta koje se zarazilo negdje u nekom teskom poslu.Nemam nista protiv covjeka licno ali ako citav svijet upozorava,doktori nasi...da se treba cuvati,drzati distancu i sl...cemu ovo.Poslije kada ovo prodje analiziracemo sve ko je sta izazvao i cemu sve ovo jer je evidentno da je vjestacko.Ali dok traje ovo stanje cuvajmo se svi...

ODGOVORITE
Name

Ре Неутралан

23.08.2020 13:55

Узео си ми мисао, човјек болестан, ризичан и отишао на одмор у Шпанију, и онда од доктора очекујемо да нас лијече, имаш вилу у којој вјероватно имаш базен и све остало а овако је чак угрозио и предицу , напомињем да сам звијездаш али овакво понашање не подржавам и таквим се поклања опет пажња.

Name

Hm

23.08.2020 13:40

Nema simptoma jer nije nicim zarazen. Test ne pokazuje nikakvu zarazu uopste.

ODGOVORITE
Name

Dragi ljudi

23.08.2020 18:44

Šta je korona i koliko ubija i kako je postala ajde da se složimo da je ovo sve sve nešto čudno i nepoznato,,, ali vidimo ima pola godine da se prati svaki tren i detalj o koroni, nekom ona i teba izgleda,, ostale bokesti i smrti kao da nepostoje, realno rečeno nešto ovde smrdi,, vidite srednjoškolcima stalno kafići otvoreni, sve puno i uredu, a upitna škola, gde je red, rad i mir kao i uvjek postojao koliko toliki i razmak,, zamislite koja kontra ovde,,, ovo ko svati sa kafićima i školom svaka mu čast,, ali korona treba izgleda da omete celi svet po zamišljenom scenariju i onda,, pazite,,, zatvoriti škole,, sport osakatit, uništiti velike firme,, te zaraziti poznate i čuvene ličnosti, to koroni daje snagu,, Mihajlović je poznata ličnost, pratite malo ko je i gde sve imao koronu,, vidite,, presednici vlada, ministri i mnogi poznati,, to se čita i to bude udarna vest,,, zar vam to neznači kako je rekkamiraju,, dali je ona to što pišu da jest to nije siguran niko ali ona opstaje sve dok je guraju,,, glad, karcinom, leukemija, udari razni, sida, i mnoge druge teške bolesti kao da su nestale dolasom, korone, Mihajlović je samo idealno ime za koronu!!!

ODGOVORITE