Данас нестабилно вријеме уз кишу и пљускове

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас се очекује нестабилно вријеме уз кишу и пљускове.

Босна и Херцеговина 23.08.2020 | 09:09
Данас нестабилно вријеме уз кишу и пљускове

Током дана биће променљиво, мјестимично са кишом, пљусковима и грмљавином у јужним предјелима и у планинском појасу, али ће бити и сунчаних интервала, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Увече је могуће разведравање на југу, док се на сјеверозападу очекује пролазно наоблачење са кишом, пљуском и грмљавином.

Највиша дневна температура ваздуха биће од 24 до 30, на планинама од 22, на сјеверу и југу око 32 степена Целзијусова.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, сјеверних смјерова.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, јутро је на сјеверу и сјеверозападу претежно облачно, понегдје са слабом кишом, док је у осталим крајевима сунчано.

Температура измјерена у 8.00 часова: Рогатица, Бјелашница и Мајевац 13, Гацко, Соколац и Чемерно 15, Рудо и Иван Седло 16, Источно Сарајево, Братунац, Бугојно, Ливно, Рибник, Фоча, Хан Пијесак и Шипово 17, Сарајево, Угљевик, Вишеград, Мраковица и Сребреница 18, Борје, Мањача и Билећа 19, Бијељина, Добој, Тузла и Мркоњић Град 20 степени Целзијусових.

У Градишки, Новом Граду, Приједору, Бихаћу, Градачцу, Санском Мосту, Широком Бријегу јутрос је измјерен 21 степен, у Бањи Слатини, Тополи и Српцу 22, Бањалуци, Мостару и Требињу 23, те у Неуму 24 степена Целзијусова.

(Срна) 

Коментари / 0

Оставите коментар