Зоо врт Бинго, оаза мира и садржаји за цијелу породицу

Зоо врт Бинго отворен је прије четири године, налази се у близини Тузле, тачније у Босанској пољани, те има 39 животињских врста са близу 400 животиња, што уз мноштво других забавних садржаја представља својеврсну атракцију у Босни и Херцеговини.

Босна и Херцеговина 19.08.2020 | 10:10
Зоо врт Бинго, оаза мира и садржаји за цијелу породицу

Осим прекрасних парковских површина, језерцета и богате вегетације, посјетиоци могу уживати у ресторану Рингишпил, великој затвореној играоници површине 700 м2, те још три вањске играонице са тобоганима, али и забавном садржају у базенима за игру на води.

За љубитеље спорта и рекреације ту је  фудбалски терен и квадрицикли. Атрактиван дизајн затворене играонице и близина вањских забавних садржаја чини ово мјесто најпожељнијом локацијом за породично дружење и одмор, те организацију рођендана.

Највећа атракција су лавови којих тренутно има девет. Посјетиоцима су драги и наши медвједи: Маја, Шишко, Пепо и Сема.

Уз приступачне цијене у ресторану, те симболичну цијену улазнице (1 КМ за старије од 12 година), ова оаза мира омиљено је мјесто за свакодневни одмор наших суграђана.

Када се све фазе изградње заврше, Зоо врт ће бити комплекс за који се може рећи да ће бити најатрактивније дневно одмаралиште у Босни и Херцеговини.

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Мм

19.08.2020 08:42

Да није досла проклета корона,никада неби ни знали ста све имамо

ОДГОВОРИТЕ
Name

мемо

19.08.2020 08:47

Предивно мјесто свима препоруцујем. Цијена је висе симболицна а ресторан је јако приступацан!. За једнодневни излет еxтра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалан

20.08.2020 06:52

Зоо врт за похвале свее

ОДГОВОРИТЕ