Побјегао из УКЦ, па осумњичен да је украо аутомобил

Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука, 16. августа, привели су Р.Д., осумњиченог да је украо фијат пунто, а за којег је накнадно утврђено да је самовољно напустио лијечења на УКЦ РС након саобраћајног удеса, саопштено је из ПУ Бањалука.

Република Српска 18.08.2020 | 11:16
Побјегао из УКЦ, па осумњичен да је украо аутомобил

Крађу возила фијат пунто 16. августа пријавио је М.Д.

О догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који се изјаснио да се у конкретном догађају ради о кривичном дјелу оштећење и одузимање туђе ствари, те да се након комплетирања предмета достави извјештај о почињеном кривичном дјелу, саопштено је из ПУ Бањалука.

(Независне)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Гога

19.08.2020 05:43

Батина је из раја потекла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дајана

19.08.2020 21:40

Тај пацијент је имао удес и ницег се несјеца, био је у коми. Кад је досао мало себи, то је послије 14 дана и са 30% функцијом мозга, хтео је куци да иде, јер му мије било јасно, одкуд он у болници. Кренуо је куци, послије лутања по улицама Бања луке, наишао је на ауто са кљуцом и кренуо куци. Породица је била шокирања, прво сто нико није примјетијо, да је пацијент у таквом стању напустијо болницу, и нико га није спријецијо ,а друго, да је успијо уопсте управљати возилом, са повредом мозга. Ауто је одма предан полицији. Са таквом дијагнозом, то није крадја!!!