Pobjegao iz UKC, pa osumnjičen da je ukrao automobil

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 16. avgusta, priveli su R.D., osumnjičenog da je ukrao fijat punto, a za kojeg je naknadno utvrđeno da je samovoljno napustio liječenja na UKC RS nakon saobraćajnog udesa, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Republika Srpska 18.08.2020 | 11:16
Pobjegao iz UKC, pa osumnjičen da je ukrao automobil

Krađu vozila fijat punto 16. avgusta prijavio je M.D.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se u konkretnom događaju radi o krivičnom djelu oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, te da se nakon kompletiranja predmeta dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, saopšteno je iz PU Banjaluka.

(Nezavisne)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Goga

19.08.2020 05:43

Batina je iz raja potekla.

ODGOVORITE
Name

Dajana

19.08.2020 21:40

Taj pacijent je imao udes i niceg se nesjeca, bio je u komi. Kad je dosao malo sebi, to je poslije 14 dana i sa 30% funkcijom mozga, hteo je kuci da ide, jer mu mije bilo jasno, odkud on u bolnici. Krenuo je kuci, poslije lutanja po ulicama Banja luke, naišao je na auto sa kljucom i krenuo kuci. Porodica je bila šokiranja, prvo sto niko nije primjetijo, da je pacijent u takvom stanju napustijo bolnicu, i niko ga nije sprijecijo ,a drugo, da je uspijo uopste upravljati vozilom, sa povredom mozga. Auto je odma predan policiji. Sa takvom dijagnozom, to nije kradja!!!