Младожења се објесио дан пред свадбу

Младожења Горан С. (39), из села Негосавље у Медвеђи, који се убио у једном хотелу у Лесковцу 3. августа, оставио је трудну вереницу.

Србија 17.08.2020 | 13:17
Младожења се објесио дан пред свадбу

Ово кажу Горанове комшије из Негосавља, а то је и сама његова вереница рекла полицији током истраге.

Шта је Горана, неколико дана пред ступање у брак, а због чега је и дошао из Београда у родно Негосавље, натерало да дигне руку на себе, нико још не може да докучи.

- Са том девојком, са којом је требало да се венча, био је у вези годину дана. Тек након сахране се прочуло да је трудна. Дошли су овде заједно, договорили скромно весеље у једном ресторану, чије је руководство пристало без обзира на корону да се организује, решио да преспава у хотелу, па да се врате у Београд - прича за Телеграф.рс Горанова комшиница из села.

Према њеним речима, Горан је завршио Војну школу, и био је најбољи ученик. Живео је и радио у Београду, одакле му је, такође, вереница.

- Она је полицији испричала како су тог дана ишли да купују злато за њу. Навела је само и да је у једном моменту један члан најближе породице питао Горана "где су му биле године досад? Прича се да су се посвађали око новца, то нико не зна, али јесте прек човек (члан породице) - каже она.

Кобне вечери, да подсетимо, Горан је послао вереницу до аутомобила на паркингу хотела у којем су одсели да му донесе нешто што је заборавио. Када се она вратила, затекла га је у мртвог у туш кабини хотелске собе, тачније обешеног.

Када је дошла Хитна помоћ могла је само да констатује смрт.

Он је одмах сутрадан сахрањен у родном Негосављу.

(Блиц)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

17.08.2020 13:00

НЕКА ГА ДРАГИ БОГ УВЕДЕ У ЦАРСТВО НЕБЕСКО! А ЗБОГ ЧЕЧА ИЛИ КОГА ИЛИ МОЖДА ИЛИ ЈЕ НЕКО МУ ТО УРАДИО, ВРИЈЕМЕ ЋЕ ДОКАЗАТИ И ПОЧИНИТЕЈЛ ЋЕ СЕ САМ ПОКАЗАТИ. РОДБИНИ ИСКРЕНО САУЧЕШЋЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

17.08.2020 18:05

Толико о твом богу

Name

ре.

17.08.2020 18:29

Не може у Царство Небеско ко се убије, јер то је неопростив гријех, који самоубице води диреклтно у пакао, нажалост.

Name

Залосно

17.08.2020 19:01

Искрено сауцесце породици.

Name

ре ре

17.08.2020 20:13

Ставрно вјерујес да је тако или знаш?

Name

зна се али,,,,

17.08.2020 21:46

.... се засад јос цууутиии,,,

ОДГОВОРИТЕ