Mladoženja se objesio dan pred svadbu

Mladoženja Goran S. (39), iz sela Negosavlje u Medveđi, koji se ubio u jednom hotelu u Leskovcu 3. avgusta, ostavio je trudnu verenicu.

Srbija 17.08.2020 | 13:17
Mladoženja se objesio dan pred svadbu

Ovo kažu Goranove komšije iz Negosavlja, a to je i sama njegova verenica rekla policiji tokom istrage.

Šta je Gorana, nekoliko dana pred stupanje u brak, a zbog čega je i došao iz Beograda u rodno Negosavlje, nateralo da digne ruku na sebe, niko još ne može da dokuči.

- Sa tom devojkom, sa kojom je trebalo da se venča, bio je u vezi godinu dana. Tek nakon sahrane se pročulo da je trudna. Došli su ovde zajedno, dogovorili skromno veselje u jednom restoranu, čije je rukovodstvo pristalo bez obzira na koronu da se organizuje, rešio da prespava u hotelu, pa da se vrate u Beograd - priča za Telegraf.rs Goranova komšinica iz sela.

Prema njenim rečima, Goran je završio Vojnu školu, i bio je najbolji učenik. Živeo je i radio u Beogradu, odakle mu je, takođe, verenica.

- Ona je policiji ispričala kako su tog dana išli da kupuju zlato za nju. Navela je samo i da je u jednom momentu jedan član najbliže porodice pitao Gorana "gde su mu bile godine dosad? Priča se da su se posvađali oko novca, to niko ne zna, ali jeste prek čovek (član porodice) - kaže ona.

Kobne večeri, da podsetimo, Goran je poslao verenicu do automobila na parkingu hotela u kojem su odseli da mu donese nešto što je zaboravio. Kada se ona vratila, zatekla ga je u mrtvog u tuš kabini hotelske sobe, tačnije obešenog.

Kada je došla Hitna pomoć mogla je samo da konstatuje smrt.

On je odmah sutradan sahranjen u rodnom Negosavlju.

(Blic)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

XL

17.08.2020 13:00

NEKA GA DRAGI BOG UVEDE U CARSTVO NEBESKO! A ZBOG ČEČA ILI KOGA ILI MOŽDA ILI JE NEKO MU TO URADIO, VRIJEME ĆE DOKAZATI I POČINITEJL ĆE SE SAM POKAZATI. RODBINI ISKRENO SAUČEŠĆE

ODGOVORITE
Name

Mitar

17.08.2020 18:05

Toliko o tvom bogu

Name

ре.

17.08.2020 18:29

Не може у Царство Небеско ко се убије, јер то је неопростив гријех, који самоубице води диреклтно у пакао, нажалост.

Name

Zalosno

17.08.2020 19:01

Iskreno saucesce porodici.

Name

re re

17.08.2020 20:13

Stavrno vjerujes da je tako ili znaš?

Name

zna se ali,,,,

17.08.2020 21:46

.... se zasad jos cuuutiii,,,

ODGOVORITE