Друштво је потонуло у преваре, лажи и неморал

Милан Лане Гутовић иза себе има завидну каријеру коју многи млади глумци прижељкују.

Забава 15.08.2020 | 22:24
Друштво је потонуло у преваре, лажи и неморал

Према његовом мишљењу, неморал и лаж су преплавиле друштво.

"Сматрам да је друштво потонуло у преваре, лажи и неморал, а омладинац који не уме да се прилагоди том новом времену и брзо се ослободи кућног васпитања остаје у сиромаштву", започиње интервју глумац.

Скроман и повучен, Гутовић своје време највише проводи у викендици у Војводини где дане проводи у миру. У јавности се не среће толико често, а сада за „Блиц” открива да му викендица служи као склониште за пецање.

"Није то викендица, него контејнер. Служи ми као склониште кад пецам", појашњава детаљније Гутовић, којем је пецање један од омиљенијих хобија.

"Вероватно је разлог што ме лов није занимао. Није ме занимао не само што имам неки сажаљив однос према животињама, него се у лов углавном иде у некој гужви, а на пецању нема никога."

Спекулисало се да до наставка једне серије није дошло јер је Милан био незадовољан хонораром који му је тада био понуђен. Он сада открива да је то питање за неког другог.

"Не умем да одговорим, јер је то питање за оне који дају новац и пројектују добит", каже глумац који за крај интервјуа додаје да не размишља о будућности и плановима унапред, а има поруку за младе.

"Ништа. Од њихове способности ионако ништа не зависи. У овим условима само лична срећа помаже. Боље је да имају где да играју и да нам помогну код избора омиљеног глумца", говори Гутовић.

(Курир.рс/К.Ђ/Блиц, Фото: Дадо Ђилас)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Не рисе, Милане

15.08.2020 20:55

...све нешто скромно, а уствари има ГУТУ(вић) пара! Једини скромни глумци су били Миодраг Петровић - Чкаља и Љуба Тадић! Остали послије њих су лажови, патетичне будале, лицемјери и улизице! Међу њима и овај. Одличан глумац, али карактер НУЛА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ НЕ РИСЕ

15.08.2020 23:58

А СТА ЈЕЛ ОВО НИЈЕ ПОТОНУЛО У ОПСТИ СЕЉАКЛУК И КРКАНЛУК.

Name

Ре

16.08.2020 06:04

Цовјек је бар искрен,и људска и глумацка велуцина у односу на масу њих

Name

за Не...

16.08.2020 06:26

Не суди. Мора да се сад лепо, пријатно, осецас цитајуци свој коментар. Неки радо препустају другоме да се стиди његове срамоте. Мудрост казе да није лепо омаловазавати и вредјати некога. Узимати себи за право несто, на ста немамо права.

Name

РЕ

16.08.2020 06:35

МА СТА ПРИЦАС НЕМОРАЛНИ БОТЕ? ТИ СИ ВЈЕРОВАТНО ПРОТИВ СВАКОГА КО ГОВОРИ ИСТИНУ. ТЕБИ НЕМОРАЛ, БЕСЦАСЦЕ И ПРЕВАРЕ ВЈ ОДГОВАРАЈУ. СТА КОГА БРИГА КОЛИКИ ЈЕ ХОНОРАР ТРАЗИО. АКО ЈЕ НЕКОМ СКУПО НЕКА ТРАЗИ ДРУГОГ. ТРЕБА ДА СМО МУ ЗХВАЛНИ СТО НАМ ЈЕ КРОЗ СЕРИЈЕ ,,НАЦРТАО,, КАКВО ВРЕМЕ ПОЛИТИЦАР И ДИРЕКТОРА ДОЛАЗИ. И ЕВО ЈЕ ДОСЛО. А ТЕБИ ЈЕ ДЗАБА ЦРТАТ. ТИ СИ ЈЕДАН ОД УВЕЛИХ МОЗГОВА.

Name

Прикиц

15.08.2020 21:01

Сојиц је јос и добар какви су сад на Белој ладји.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПБ

15.08.2020 21:12

Масно си наплацивао своју улогу у оној провали од Беле ладје.. сад фурас неку скромност... имао си Шојића а све остале улоге су ти на нивоу трла баба лан

ОДГОВОРИТЕ
Name

мр

16.08.2020 06:21

Наслов чланка све говори

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цовјек

16.08.2020 11:06

је зива легенда и ако несто има постено је зарадио !!!! Ста треба да умре од неимастине и глади па да га неко прогласи добрим цовјеком????

ОДГОВОРИТЕ