Društvo je potonulo u prevare, laži i nemoral

Milan Lane Gutović iza sebe ima zavidnu karijeru koju mnogi mladi glumci priželjkuju.

Zabava 15.08.2020 | 22:24
Društvo je potonulo u prevare, laži i nemoral

Prema njegovom mišljenju, nemoral i laž su preplavile društvo.

"Smatram da je društvo potonulo u prevare, laži i nemoral, a omladinac koji ne ume da se prilagodi tom novom vremenu i brzo se oslobodi kućnog vaspitanja ostaje u siromaštvu", započinje intervju glumac.

Skroman i povučen, Gutović svoje vreme najviše provodi u vikendici u Vojvodini gde dane provodi u miru. U javnosti se ne sreće toliko često, a sada za „Blic” otkriva da mu vikendica služi kao sklonište za pecanje.

"Nije to vikendica, nego kontejner. Služi mi kao sklonište kad pecam", pojašnjava detaljnije Gutović, kojem je pecanje jedan od omiljenijih hobija.

"Verovatno je razlog što me lov nije zanimao. Nije me zanimao ne samo što imam neki sažaljiv odnos prema životinjama, nego se u lov uglavnom ide u nekoj gužvi, a na pecanju nema nikoga."

Spekulisalo se da do nastavka jedne serije nije došlo jer je Milan bio nezadovoljan honorarom koji mu je tada bio ponuđen. On sada otkriva da je to pitanje za nekog drugog.

"Ne umem da odgovorim, jer je to pitanje za one koji daju novac i projektuju dobit", kaže glumac koji za kraj intervjua dodaje da ne razmišlja o budućnosti i planovima unapred, a ima poruku za mlade.

"Ništa. Od njihove sposobnosti ionako ništa ne zavisi. U ovim uslovima samo lična sreća pomaže. Bolje je da imaju gde da igraju i da nam pomognu kod izbora omiljenog glumca", govori Gutović.

(Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Dado Đilas)

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Ne rise, Milane

15.08.2020 20:55

...sve nešto skromno, a ustvari ima GUTU(vić) para! Jedini skromni glumci su bili Miodrag Petrović - Čkalja i Ljuba Tadić! Ostali poslije njih su lažovi, patetične budale, licemjeri i ulizice! Među njima i ovaj. Odličan glumac, ali karakter NULA!

ODGOVORITE
Name

RE NE RISE

15.08.2020 23:58

A STA JEL OVO NIJE POTONULO U OPSTI SELJAKLUK I KRKANLUK.

Name

Re

16.08.2020 06:04

Covjek je bar iskren,i ljudska i glumacka velucina u odnosu na masu njih

Name

za Ne...

16.08.2020 06:26

Ne sudi. Mora da se sad lepo, prijatno, osecas citajuci svoj komentar. Neki rado prepustaju drugome da se stidi njegove sramote. Mudrost kaze da nije lepo omalovazavati i vredjati nekoga. Uzimati sebi za pravo nesto, na sta nemamo prava.

Name

RE

16.08.2020 06:35

MA STA PRICAS NEMORALNI BOTE? TI SI VJEROVATNO PROTIV SVAKOGA KO GOVORI ISTINU. TEBI NEMORAL, BESCASCE I PREVARE VJ ODGOVARAJU. STA KOGA BRIGA KOLIKI JE HONORAR TRAZIO. AKO JE NEKOM SKUPO NEKA TRAZI DRUGOG. TREBA DA SMO MU ZHVALNI STO NAM JE KROZ SERIJE ,,NACRTAO,, KAKVO VREME POLITICAR I DIREKTORA DOLAZI. I EVO JE DOSLO. A TEBI JE DZABA CRTAT. TI SI JEDAN OD UVELIH MOZGOVA.

Name

Prikic

15.08.2020 21:01

Sojic je jos i dobar kakvi su sad na Beloj ladji.

ODGOVORITE
Name

PB

15.08.2020 21:12

Masno si naplacivao svoju ulogu u onoj provali od Bele ladje.. sad furas neku skromnost... imao si Šojića a sve ostale uloge su ti na nivou trla baba lan

ODGOVORITE
Name

mr

16.08.2020 06:21

Naslov članka sve govori

ODGOVORITE
Name

Covjek

16.08.2020 11:06

je ziva legenda i ako nesto ima posteno je zaradio !!!! Sta treba da umre od neimastine i gladi pa da ga neko proglasi dobrim covjekom????

ODGOVORITE