Након свађе убиство и покушај убиства у Сарајеву

Оперативни центар Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево обавијештен је синоћ у 23.30 сати да је дошло до нарушавања јавног реда и мира свађом више особа у Рановачкој улици, подручје општине Нови Град Сарајево.

Босна и Херцеговина 13.08.2020 | 08:56
Након свађе убиство и покушај убиства у Сарајеву

Након свађе, усљед употребе ножа, тјелесне повреде задобила је једна мушка особа која је преминула на мјесту догађаја, док је једна женска особа задобила лаке тјелесне повреде те је, након указане љекарске помоћи од стране Завода за хитну медицинску помоћ Кантона Сарајево, превезена и хоспитализована на Клиници за торакалну хирургију КЦУС-а", навели су из МУП-а КС.

Расвјетљавајући кривична дјела убиство и убиство у покушају, службеници Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево су идентификовали, пронашли и ухапсили три особе које се доводе у вези с овим кривичним дјелима.

"Исти су смјештени у просторије за задржавање особа лишених слободе Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево те ће над истима током дана бити извршена криминалистичка обрада. О свему је упозната дежурна тужитељица Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево, која је изашла на мјесто догађаја и руководила увиђајем", наводе.

Више информација о овом догађају биће познато током дана, преносе сарајевски медији.

(Агенције) 

Коментари / 0

Оставите коментар