Адвокат из Модриче кандидат СДС-а за начелника општине

Јовица Радуловић, адвокат из Модриче, биће кандидат Српске демократске странке за начелника општине Модрича на предстојећим локалним изборима – саопштено је данас на прес конференцији која је одржана у Модричи.

Република Српска 11.08.2020 | 14:25
Адвокат из Модриче кандидат СДС-а за начелника општине

Радуловић ја казао да му је припала част и задовољство да будем кандидат за начелника те је  изразио захвалност страначкој организацији и ОО СДС Модрича на кандидатури. 

„Вјерујем у побједу 15. новембра. Имаћемо историјску прилику да ова општина, с обзиром на свој географски положај, близину Европске уније и бројне привредне и природне капацитете, коначно искористи своје предности за добробит свих грађана. За протеклих 16 година власти СНСД-а Модрича је претворена у општину из које се одлази. То морамо промијенити“ – нагласио је Радуловић, кандидат СДС-а за начленика Модриче. 

Он је истакао да у наредном периоду треба искористити све капацитете општине Модрича за развој цјелокупне заједнице. 

„Током изборне кампање представићу план начелника општине за развој Модриче у коме ће бити садржана сва питања која се тичу живота обичног грађанина. Приоритети ће бити усмјерени прије свега на популациону политику, помоћ породицама са троје и више дјеце која је раније изостала. Највећи ресурс Модриче су људи и упошљавањем становништва може се ријешити проблем одласка који је данас актуелан“  - нагласио је Радуловић.

Рдуловић је добио једногласну подршку Општинског одбора СДС Модрича.

„Кандидатска одборничка листа  СДС је, с једне стране листа младих људи, значајно подмлаађена а с друге стране појачана старим члановима и ранијим одборницима и вјерујемо да имамо листу са којом се можемо подичити. Не сумњам да ћемо остварити одличан резултат“ – истакао је Дамир Стојановић, предсједник ОО СДС Модрича, приликом представљања Јовице Радуловића за начелничког кандидата. 

Представљању Радуловића присустовали су и замјеник предсједник СДС Радо Савић и народни посланик Зоран Видић. 

(БН)                                                                                                                                            

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Драган Мд

11.08.2020 12:34

Добар избор , без обзира на страначку припадност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Софроније

11.08.2020 12:34

И код нас у Бијељини недјо половина

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бинглбери

11.08.2020 12:41

А гдје је Младен Крекић ? Да ли је дошло до прекида владавине Крекићаа? Кажу да је био к'о андол. Нит помаже нит одмаже. Ма ајд Бога ти, нек' се здраво и да не пуца. ?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

11.08.2020 20:11

Мозда се и он услепа код СДСа??

Name

Зр

11.08.2020 12:57

Упошљавање становништва! Па гдје ћеш их упослити?

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

11.08.2020 13:38

Па у Словенији и Аустрији ако прође корона

Name

Катарина ДОБОЈ

11.08.2020 13:03

Видићууууууу! Огласи се Видићу! Шта је са СДС-ом у Добоју? Да ли је истина што се прича по граду да је СДС продан Обрену? Може ли неко из СДС- а написати неко саопштење да се зна да постоје. Видииићћуууууиу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драго

11.08.2020 14:48

Лијепа обецања овог младица.Ја бих гласао за нијега, али на полугодисту мандата да показе ста је осварено.Ако су половицно остварена запосљавања нова рада места и и све обецано нека настави са радом. На крају мандата остварена обецања 90÷ бирати га за други Мандат.Ако су ово биле само лази и обецања на крају мандата стрпати га у бувару једно 10 година па би видели ко би се поново кандидовао. Сви само обецавају стрпају неку пару у дзеп никоме не полазу рацуне, и хоце поново на власт.Мислим да сам био јасан,ово није само за СДС вец за све странке Које само обецавају а ниста од обецаног не испуне,сем по неке асфалтиране улице у пред изборној кампањи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миа

11.08.2020 18:15

Уљепша ми дан коментаром.

Name

Милица

11.08.2020 14:52

Шта ће сад сека, оста без подршке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пелагицево-аврамовина

11.08.2020 16:16

За вас из модрице је градацац еу....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

11.08.2020 20:23

Ма,ноу родјо..!! Ми смо били развијена а они неразвијена опстина.Јос кад наса браца казу,ми имамо ВИЗИЈУ. Мозда за распродат и упропастит предузеца?? Само да не заборавимо и пресједник владе федерације Новалиц је одатле.Без обзира,ту је вриједан и радан народ.Плус су једни према другим солидарни,не као ови наси.Нек сам ја главни баја а други нек поцркају.