Advokat iz Modriče kandidat SDS-a za načelnika opštine

Jovica Radulović, advokat iz Modriče, biće kandidat Srpske demokratske stranke za načelnika opštine Modriča na predstojećim lokalnim izborima – saopšteno je danas na pres konferenciji koja je održana u Modriči.

Republika Srpska 11.08.2020 | 14:25
Advokat iz Modriče kandidat SDS-a za načelnika opštine

Radulović ja kazao da mu je pripala čast i zadovoljstvo da budem kandidat za načelnika te je  izrazio zahvalnost stranačkoj organizaciji i OO SDS Modriča na kandidaturi. 

„Vjerujem u pobjedu 15. novembra. Imaćemo istorijsku priliku da ova opština, s obzirom na svoj geografski položaj, blizinu Evropske unije i brojne privredne i prirodne kapacitete, konačno iskoristi svoje prednosti za dobrobit svih građana. Za proteklih 16 godina vlasti SNSD-a Modriča je pretvorena u opštinu iz koje se odlazi. To moramo promijeniti“ – naglasio je Radulović, kandidat SDS-a za načlenika Modriče. 

On je istakao da u narednom periodu treba iskoristiti sve kapacitete opštine Modriča za razvoj cjelokupne zajednice. 

„Tokom izborne kampanje predstaviću plan načelnika opštine za razvoj Modriče u kome će biti sadržana sva pitanja koja se tiču života običnog građanina. Prioriteti će biti usmjereni prije svega na populacionu politiku, pomoć porodicama sa troje i više djece koja je ranije izostala. Najveći resurs Modriče su ljudi i upošljavanjem stanovništva može se riješiti problem odlaska koji je danas aktuelan“  - naglasio je Radulović.

Rdulović je dobio jednoglasnu podršku Opštinskog odbora SDS Modriča.

„Кandidatska odbornička lista  SDS je, s jedne strane lista mladih ljudi, značajno podmlaađena a s druge strane pojačana starim članovima i ranijim odbornicima i vjerujemo da imamo listu sa kojom se možemo podičiti. Ne sumnjam da ćemo ostvariti odličan rezultat“ – istakao je Damir Stojanović, predsjednik OO SDS Modriča, prilikom predstavljanja Jovice Radulovića za načelničkog kandidata. 

Predstavljanju Radulovića prisustovali su i zamjenik predsjednik SDS Rado Savić i narodni poslanik Zoran Vidić. 

(BN)                                                                                                                                            

Komentari / 12

Ostavite komentar
Name

Dragan Md

11.08.2020 12:34

Dobar izbor , bez obzira na stranačku pripadnost.

ODGOVORITE
Name

Sofronije

11.08.2020 12:34

I kod nas u Bijeljini nedjo polovina

ODGOVORITE
Name

Binglberi

11.08.2020 12:41

A gdje je Mladen Krekić ? Da li je došlo do prekida vladavine Krekićaa? Kažu da je bio k'o andol. Nit pomaže nit odmaže. Ma ajd Boga ti, nek' se zdravo i da ne puca. ?????

ODGOVORITE
Name

re

11.08.2020 20:11

Mozda se i on uslepa kod SDSa??

Name

Zr

11.08.2020 12:57

Upošljavanje stanovništva! Pa gdje ćeš ih uposliti?

ODGOVORITE
Name

А

11.08.2020 13:38

Па у Словенији и Аустрији ако прође корона

Name

Katarina DOBOJ

11.08.2020 13:03

Vidićuuuuuuu! Oglasi se Vidiću! Šta je sa SDS-om u Doboju? Da li je istina što se priča po gradu da je SDS prodan Obrenu? Može li neko iz SDS- a napisati neko saopštenje da se zna da postoje. Vidiiiććuuuuuiu!

ODGOVORITE
Name

Drago

11.08.2020 14:48

Lijepa obecanja ovog mladica.Ja bih glasao za nijega, ali na polugodistu mandata da pokaze sta je osvareno.Ako su polovicno ostvarena zaposljavanja nova rada mesta i i sve obecano neka nastavi sa radom. Na kraju mandata ostvarena obecanja 90÷ birati ga za drugi Mandat.Ako su ovo bile samo lazi i obecanja na kraju mandata strpati ga u buvaru jedno 10 godina pa bi videli ko bi se ponovo kandidovao. Svi samo obecavaju strpaju neku paru u dzep nikome ne polazu racune, i hoce ponovo na vlast.Mislim da sam bio jasan,ovo nije samo za SDS vec za sve stranke Koje samo obecavaju a nista od obecanog ne ispune,sem po neke asfaltirane ulice u pred izbornoj kampanji.

ODGOVORITE
Name

Mia

11.08.2020 18:15

Uljepša mi dan komentarom.

Name

Milica

11.08.2020 14:52

Šta će sad seka, osta bez podrške.

ODGOVORITE
Name

Pelagicevo-avramovina

11.08.2020 16:16

Za vas iz modrice je gradacac eu....

ODGOVORITE
Name

re

11.08.2020 20:23

Ma,nou rodjo..!! Mi smo bili razvijena a oni nerazvijena opstina.Jos kad nasa braca kazu,mi imamo VIZIJU. Mozda za rasprodat i upropastit preduzeca?? Samo da ne zaboravimo i presjednik vlade federacije Novalic je odatle.Bez obzira,tu je vrijedan i radan narod.Plus su jedni prema drugim solidarni,ne kao ovi nasi.Nek sam ja glavni baja a drugi nek pocrkaju.