Исидорина урна положена у Алеји заслужних грађана

Исидора Бјелица испраћена је данас на вечни починак на Новом гробљу, а нешто после 16 часова, њена урна положена је у Алеји заслужних грађана у Београду.

Забава 08.08.2020 | 17:34
Исидорина урна положена у Алеји заслужних грађана

У присуству породице, мајке Невенке Ђуровић и оца Димитрија Бјелице, супруга Небојше Пајкића , сина Лава и ћерке Виле, на опелу и кремацију су присутвовали и многобројне колеге и пријатељи, као и познате личности са српске јавне сцене.

Сви они дошли су да кажу последње збогом особи која је иза себе оставила неизбрисив траг, На Новом гробљу нешто пре 16 часова, окупио се велики број људи, који су дошли да изјаве саучешће породици, али и да одају почаст уметници  за коју сви кажу да је имала велико срце.

Међу многобројним уметницима, културним и јавним личностима били су Цеца Ражнатовић, Мирјана Бобић Мојсиловић, Зорана Павић, Весна Радусиновић и Миломир Марић, Дајана Пауновић и многи други. 

Када је опело почело кроз капелу су се проламали сузе и јецаји, а најупечатљивији тренутак је  један од њених шешира који је био окачен на крсту.

Комеморација одржана је данас у 12 часова у малој сали Сава центра. Исидора Бјелица преминула је 5. августа након дуге и тешке борбе са опаком болешћу.

(БН/Новостимагазин Фото: К.Михајловић)  

Коментари / 0

Оставите коментар