Isidorina urna položena u Aleji zaslužnih građana

Isidora Bjelica ispraćena je danas na večni počinak na Novom groblju, a nešto posle 16 časova, njena urna položena je u Aleji zaslužnih građana u Beogradu.

Zabava 08.08.2020 | 17:34
Isidorina urna položena u Aleji zaslužnih građana

U prisustvu porodice, majke Nevenke Đurović i oca Dimitrija Bjelice, supruga Nebojše Pajkića , sina Lava i ćerke Vile, na opelu i kremaciju su prisutvovali i mnogobrojne kolege i prijatelji, kao i poznate ličnosti sa srpske javne scene.

Svi oni došli su da kažu poslednje zbogom osobi koja je iza sebe ostavila neizbrisiv trag, Na Novom groblju nešto pre 16 časova, okupio se veliki broj ljudi, koji su došli da izjave saučešće porodici, ali i da odaju počast umetnici  za koju svi kažu da je imala veliko srce.

Među mnogobrojnim umetnicima, kulturnim i javnim ličnostima bili su Ceca Ražnatović, Mirjana Bobić Mojsilović, Zorana Pavić, Vesna Radusinović i Milomir Marić, Dajana Paunović i mnogi drugi. 

Kada je opelo počelo kroz kapelu su se prolamali suze i jecaji, a najupečatljiviji trenutak je  jedan od njenih šešira koji je bio okačen na krstu.

Komemoracija održana je danas u 12 časova u maloj sali Sava centra. Isidora Bjelica preminula je 5. avgusta nakon duge i teške borbe sa opakom bolešću.

(BN/Novostimagazin Foto: K.Mihajlović)  

Komentari / 0

Ostavite komentar