Нови албум "Интиме" Маје Беровић угледао светлост дана!

Од последњег албума Маје Беровић „Севен“ прошло је две године.

Забава 06.08.2020 | 19:42
Нови албум "Интиме" Маје  Беровић угледао светлост дана!

Последњих годину дана вредно је радила на свом новом албуму „Интиме“ који чини десет нових песама и исто толико спотова. Само 365 дана било је довољно да обиђе Европу и Јужну Америку како би екранизовала све спотове. Тако је на мапи својих снимања уврстила од Доминиканске Републике па до Немачког града Келна, где је у највећем “Цандy” музеју на свету снимила спот за песму „Бонбон“.

Међутим, за насловну песму са албум прва је на овим просторима урадила спот мобилним уређајем Хуаwеи П40 Про+, што се показало идеално, судећи по коментарима публике.

Текстове и аранжмане поред већ доказаног двојца Џале Брата и Бубе Корелија, потписују и нови аутори који су били задужени за већи броја песама су група Цанерас.

- Овај албум је нешто на чему сам посебно радила и водила рачуна бас о сваком детаљу. Уложено је много енергије, времена, труда и бројних других елемента, али успела сам да направим оно што сам желела, а у томе су ми помогли поред већ познатих аутора и моји нови сарадници. Млади су, а са много енергије помогли су да мој сан постане стварност. Не желим много да причам, већ хоћу да чујем шта моје бебе кажу о новим песмама - изјавила је поводом изласка новог албума Маја Беровић.

Публика сада може да ужива у песмама: "Интиме", "Хонеy", "Мото", "Бреме", "Ла, ла, ла", "Бонбон", "Верна као пас", "Нико као он", "Кунем се у нас", "Нико не зна".

Судећи по рекацији фанова са нестрпљењем су исчекивали моменат да се појаве нове песме, чему у прилогу сведочи да Инстаграм налог албума „Интиме“ има преко 12 хиљада пратилаца за свега пет дана.

Извор: Телеграф.рс Фото: Душан Петровић 

Коментари / 0

Оставите коментар