ЦД Маје Николић продаје се за 30 динара - певачица шокирана!

Албум певачице Маје Николић, према писању домаћих медија, се може наћи на трафикама по цени од само 30 динара.

Забава 06.08.2020 | 16:33
ЦД Маје Николић продаје се за 30 динара - певачица шокирана!

Поп певачица је пре две године за издавачку кућу "Сити рекордс" издала албум са неколико нових песама, на ком је била и песма "Земља чуда", која је била намењена Евросонгу те године. Иако је Маја громогласно најављивала овај ЦД и рекламирала га свакодневно, он није доживео завидан успех. О томе говори и акција на коју је стављен у појединим шоповима, само да би се продао.

- Већ неколико дана на друштвеним мрежама кружи фотографија Мајиног диска испред кога стоји да је снижен чак 93 одсто, па је са 429 динара он стављен на цену од невероватних 30 динара. Чак и сам омотач кошта више од 30 динара. Људи су шокирани ценом њеног албума. Она је доста уложила у њега, супер су песме, а фотке је радио Дејан Милићевић. Ови јефтини дискови могу се наћи на свим пумпама, а и у неким ланцима маркета - рекао је добро обавештен извор.

Маја је деведесетих била звезда број један и неко ко је имао кредибилитет на естрадној сцени. Имала је победе на многобројним фестивалима. Важила је за једну од пет најтраженијих поп певачица. Једно време живела је у Америци, што је утицало на њену популарност. Од звезде естраде постала је звезда ријалитија. Музичку каријеру бацила је у запећак, што је резултирало тиме да њен албум сада кошта 30 динара.

 

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@мајаниколиц_оффициал молимо да нам Маја објасни о чему се овде ради? Овако добро и моћно издање оволико снижено?

А пост схаред бy ⬆⬆?Запратите?⬆⬆ (@србија_схоwбизз) он

Појединце је ова вест шокирала, те су усликали албум Николићеве са новом ценом и то објавили на друштвеној мрежи Инстаграм, где се повела полемика.

Многи су у коментарима почели да исмевају кавлитет њеног албума и њену каријеру.

"Каква каријера, таква и цена", "Квалитет сразмеран цени", "Јефтиније од тоалет папира, смешно!", писали су неки, док други пак нису могли да поверују у то па су мили да је у питању фотошоп.

Мају је била шокирана када је сазнала за то, те је само кратко прокоментарисала:

- Нисам видела да се албум продаје по овој цени. Ускоро издајем нову песму, то је све што могу да кажем.

Али кад је добила слике, и сама се уверила огласила се  на инстагрму поводом тога!

Извор: Ало/Телеграф. Фото: Принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ратко Остојиц

07.12.2022 00:03

Дизајн је саврсен. Руку дело познатог дизајнера Бојана Бранковица, који углавном ради за Французе и то са највецим издавацким куцама и сарадјује са интернационалним звездама ретко када сам домацим, али постује Мају и њену каријеру и зато је пристао да буде део пројекта и потписан са највецим домацим именима, Дејаном Милицевицем, Владимиром Грајицем Грајом.

ОДГОВОРИТЕ