Нова естрадна љубав: Тамара Милутиновић у вези са композитором!

Тамара Милутиновић је у вези са композитором Сашом Николићем, ексклузивно сазнаје Курир.

Забава 04.08.2020 | 22:25
Нова естрадна љубав: Тамара Милутиновић у вези са композитором!

Певачица и творац бројних хитова, међу којима је и њен највећи хит "Хајде да зажмуримо", у вези су неколико месеци. Прве симпатије су се родиле када је Саша предао захтев за развод брака и напустио стан у којем је живео са супругом.

Према речима блиских пријатеља, Тамара му се у том тренутку као близак пријатељ и сарадник нашла као подршка, не слутећи да ће се међу њима родити емоције. Једно другом су признали да гаје јака осећања и упловили у љубавну причу која је из дана у дан све јача. Романсу су желели да крију од очију јавности, па су избегавали да се појављују заједно.

Тамара и даље живи у свом стану, а Николић у некретнини коју изнајмљује откако је напустио породични дом.

"Ја сам неко ко се, кад воли, преда потпуно. Увек сам спремна за љубав и потпуно се предам томе, али чекајте прво да нађем изабраника, па ће бити и венчања", говорила је певачица у јануару ове године.

Саша је, иначе, наследник чувеног композитора, аранжера, инструменталисте и певача Милорада Миће Николића, који нас је напустио у априлу 2018. године. Саша је последњих година написао бројне хитове за Марију Шерифовић, Александру Младеновић, Надицу Адемов и многе друге, док је Тамара постала популарна у "Звездама Гранда".

Ни Саша ни Тамара нису били доступни за коментар.

Извор: Курир.рс Фото: принсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар