Nova estradna ljubav: Tamara Milutinović u vezi sa kompozitorom!

Tamara Milutinović je u vezi sa kompozitorom Sašom Nikolićem, ekskluzivno saznaje Kurir.

Zabava 04.08.2020 | 22:25
Nova estradna ljubav: Tamara Milutinović u vezi sa kompozitorom!

Pevačica i tvorac brojnih hitova, među kojima je i njen najveći hit "Hajde da zažmurimo", u vezi su nekoliko meseci. Prve simpatije su se rodile kada je Saša predao zahtev za razvod braka i napustio stan u kojem je živeo sa suprugom.

Prema rečima bliskih prijatelja, Tamara mu se u tom trenutku kao blizak prijatelj i saradnik našla kao podrška, ne sluteći da će se među njima roditi emocije. Jedno drugom su priznali da gaje jaka osećanja i uplovili u ljubavnu priču koja je iz dana u dan sve jača. Romansu su želeli da kriju od očiju javnosti, pa su izbegavali da se pojavljuju zajedno.

Tamara i dalje živi u svom stanu, a Nikolić u nekretnini koju iznajmljuje otkako je napustio porodični dom.

"Ja sam neko ko se, kad voli, preda potpuno. Uvek sam spremna za ljubav i potpuno se predam tome, ali čekajte prvo da nađem izabranika, pa će biti i venčanja", govorila je pevačica u januaru ove godine.

Saša je, inače, naslednik čuvenog kompozitora, aranžera, instrumentaliste i pevača Milorada Miće Nikolića, koji nas je napustio u aprilu 2018. godine. Saša je poslednjih godina napisao brojne hitove za Mariju Šerifović, Aleksandru Mladenović, Nadicu Ademov i mnoge druge, dok je Tamara postala popularna u "Zvezdama Granda".

Ni Saša ni Tamara nisu bili dostupni za komentar.

Izvor: Kurir.rs Foto: prinscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar