Долазе празници, вријеме је за додјелу ордења

Александар Бугариновић на фејзбук профилу нове политичке странке у Бијељини Ћу Ћеш Ће Ћемо Ћете Ће је написао да је вријеме за ордења и како ствари стоје најпоштеније би било овако:

Република Српска 04.08.2020 | 16:50
Долазе празници, вријеме је за додјелу ордења

-  Градски одбор СНСД додјељује М. Додику "Орден заслуга за народ са златним млазом" за 15 година успјешног "пишања" по ГО СНСД.

-  Одлазећи градоначелник додјељује М. Додику "Орден заслуга за народ са 12 лијепих млазова на првој страни ордена" за 15 година успјешне сарадње.

-  Борачка организација додјељује М. Додику "Орден заслуга за народ са шаховницом и златним млазом" за збрињавање стваралаца Републике Српске.

-  СДС додјељује М. Додику "Орден заслуга за народ са златним млазом" за избор сјајних заједничких кандидата у Сребреници и Бијељини.

-  Академска заједница РС додјељује М. Додику "Орден заслуга за народ са шаховницом и лажним млазом" за екстреман успјех у промоцији фалш диплома и урушавању образовног система.

-  Удружење просветних радника РС додјељује М. Додику "Орден заслуга за народ са шаховницом и златним млазом" за висок проценат смањења броја првачића у РС.

-  Удружење младих РС додјељује М. Додику "Орден заслуга за народ са шаховницом и златном визом" за успјешно чишћење Републике Српске.

-  Ћу Ћеш Ће Ћемо Ћете Ће  додјељује М. Додику "Орден заслуга за народ са малим млазовима" за успјешно гомилање свих познатих политичких партија у Бијељини (а богами и шире) на једну гомилу (да се боље виде).

Ћу Ћеш ће Ћемо Ћете Ће су регистровани за изборе и њихов кандидат за градоначленика Бијељине је Бобан Лазић.

(БН) 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Здравка

04.08.2020 18:07

Мало ли му је (Александру Бугариновицу) пара исти тај Додик омогућио да згрне? Мајка Милица посланик снсд-а, он доживотни цлан надзорних одбора по предузецима. И можда још требају и они ордење да добију?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.08.2020 19:59

Али молим са златним млазом у сироком луку

Name

Пок. Солунац

05.08.2020 13:41

Ово ми се цини доста прихватљиво..

Name

Ово

05.08.2020 05:43

Је све толико лицемјерно и гадљиво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија

05.08.2020 05:49

Па имали где стараоца РС, као нпр. Обрвана и тд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

05.08.2020 05:53

Дјечко држи се свог посла да неко не помисли да си пролупао!

ОДГОВОРИТЕ