Dolaze praznici, vrijeme je za dodjelu ordenja

Aleksandar Bugarinović na fejzbuk profilu nove političke stranke u Bijeljini Ću Ćeš Će Ćemo Ćete Će je napisao da je vrijeme za ordenja i kako stvari stoje najpoštenije bi bilo ovako:

Republika Srpska 04.08.2020 | 16:50
Dolaze praznici, vrijeme je za dodjelu ordenja

-  Gradski odbor SNSD dodjeljuje M. Dodiku "Orden zasluga za narod sa zlatnim mlazom" za 15 godina uspješnog "pišanja" po GO SNSD.

-  Odlazeći gradonačelnik dodjeljuje M. Dodiku "Orden zasluga za narod sa 12 lijepih mlazova na prvoj strani ordena" za 15 godina uspješne saradnje.

-  Boračka organizacija dodjeljuje M. Dodiku "Orden zasluga za narod sa šahovnicom i zlatnim mlazom" za zbrinjavanje stvaralaca Republike Srpske.

-  SDS dodjeljuje M. Dodiku "Orden zasluga za narod sa zlatnim mlazom" za izbor sjajnih zajedničkih kandidata u Srebrenici i Bijeljini.

-  Akademska zajednica RS dodjeljuje M. Dodiku "Orden zasluga za narod sa šahovnicom i lažnim mlazom" za ekstreman uspjeh u promociji falš diploma i urušavanju obrazovnog sistema.

-  Udruženje prosvetnih radnika RS dodjeljuje M. Dodiku "Orden zasluga za narod sa šahovnicom i zlatnim mlazom" za visok procenat smanjenja broja prvačića u RS.

-  Udruženje mladih RS dodjeljuje M. Dodiku "Orden zasluga za narod sa šahovnicom i zlatnom vizom" za uspješno čišćenje Republike Srpske.

-  Ću Ćeš Će Ćemo Ćete Će  dodjeljuje M. Dodiku "Orden zasluga za narod sa malim mlazovima" za uspješno gomilanje svih poznatih političkih partija u Bijeljini (a bogami i šire) na jednu gomilu (da se bolje vide).

Ću Ćeš će Ćemo Ćete Će su registrovani za izbore i njihov kandidat za gradonačlenika Bijeljine je Boban Lazić.

(BN) 

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Zdravka

04.08.2020 18:07

Malo li mu je (Aleksandru Bugarinovicu) para isti taj Dodik omogućio da zgrne? Majka Milica poslanik snsd-a, on doživotni clan nadzornih odbora po preduzecima. I možda još trebaju i oni ordenje da dobiju?

ODGOVORITE
Name

Re

04.08.2020 19:59

Ali molim sa zlatnim mlazom u sirokom luku

Name

Pok. Solunac

05.08.2020 13:41

Ovo mi se cini dosta prihvatljivo..

Name

Ovo

05.08.2020 05:43

Je sve toliko licemjerno i gadljivo.

ODGOVORITE
Name

Ilija

05.08.2020 05:49

Pa imali gde staraoca RS, kao npr. Obrvana i td.

ODGOVORITE
Name

Milan

05.08.2020 05:53

Dječko drži se svog posla da neko ne pomisli da si prolupao!

ODGOVORITE