Романа Панић доживела нервно растројство!

Романа Панић (45) пуштена је прекјуче из затвора у Бризбејну, у ком је провела 40 дана због пљачкања банкомата!

Забава 03.08.2020 | 13:17
Романа Панић доживела нервно растројство!

Певачица је са дечком Филипом Мркајићем (40) украла 14.400 евра, због чега је била осуђена на годину дана затвора, условно два месеца. Пошто је одслужила две трећине казне, због доброг владања пуштена је на слободу.

Поп звезда чека депортацију за Србију, док њен момак и даље робија. Певачица се одмах огласила на Инстаграму и с киселим осмехом позирала!

Иако ће Панићева и Мркајић морати да врате сав новац који су украли или да штету надокнаде кроз друштвено користан рад, певачица се извукла из тога!

- Романа ће ускоро да се врати у Београд! Њен дечко прихватио је да сам врати сав новац који су опљачкали - прича певачицина пријатељица, која је инсистирала на анонимности, и додаје:

- Романа се жива појела откад је ухапшена! Психички се осећа боље јер се коначно враћа у своју земљу, али је у једном моменту баш потонула. Причала ми је да су се према њој у затвору лепо опходили, али да је ипак неколико пута тражила помоћ психијатра. Признала ми је да се каје због свега, да јој је ово била животна лекција, коју је, да је била паметна, могла да избегне. Рекла ми је и да јој овако нешто више никада неће пасти на памет, макар морала на улици да проси! Више пута је поновила да се осећа лоше јер је осрамотила и себе и породицу. Не зна како ће да изађе пред мајку, која је очајна због целе ситуације.Подсетимо, аустралијска полиција је Романи и Филипу ушла у траг преко сигурносних камера на банкама, док су постављали нелегалне уређаје на банкомате. После неколико дана праћења, полицајци су претресли стан у ком су њих двоје живели у Спринг Хилу и пронашли су украдени новац. Романа је пред судијом признала кривицу за 16 тачака оптужнице, а Филип за 18. Мркајић ће дуже остати иза решетака од Романе јер је осуђен на 14 месеци затвора, условно на три.

Извор: Ало.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

×××××

03.08.2020 12:13

Јел имала нервно растројство док је крала и бројала лову??Брука једна

ОДГОВОРИТЕ
Name

На

03.08.2020 19:37

Ста само лици.

Name

АУ

04.08.2020 15:13

Срам те било, ја сам мислио да си ти олицење постења, културе.

ОДГОВОРИТЕ