Тијана поставила слику где вади кромпир те одговорила на злураде коментаре!

Пре извесног времане имали смо прилику да видимо како је прошла певачица Нина Бадрић која је на Инстаграму апеловала на државу да помогне певачима, да пронађу начин да раде свој посао у доба пандемије коронавируса.

Забава 02.08.2020 | 22:22
Тијана поставила слику где вади кромпир те одговорила на злураде коментаре!

Због овога је наишла на негативно - саркастични коментар жене која је прати на Инстаграму, а која ју је позвала да дође да са њом копа кромпир, али не у дизајнерској хаљини од неколик0 хиљада евра, којом се хвалила.

 

Након овога случаја се подигла веома велика тензија на мрежама, неко је подржао Нину, а неко госпођу која јој је упутила коментар.

Данас се огласила певачица Тијана Дапћевић која је на неки начин одговорила на ову преписку. Тијана је објавила своју слику из баште где босонога обрађује земљу.

- Кромпир.... И, шта сад?⁣ Није ме мрзело, скроловала сам до 21. августа 2012. године, само да бих нашла ову фотку.⁣ Не бавимо се уметношћу зато што нас је срамота да окопавамо кромпир или да не испрљамо руке и хаљину, него зато што то волимо.⁣ Ја музику не волим, ја је дишем. Не могу без ње, ја у свему и свакоме прво чујем звук. Ни на један свој концерт нисам отишла са ставом “ај да завршим ово, па да идем”. Нисам ја дошла ништа да завршим, него да започнем журку. Да видим сваку вашу реакцију, да певамо заједно. Посао ми је да вама буде лепо та два сата. Кад је вама лепо, ја добијам енергију којом бих могла да померим планету, ето тако се осећам.⁣ Волим и све оне делове овог посла које ви не видите, а овде сад нема довољно места да вам све то испричам, али то сада није ни важно.⁣ Важно је да сви одаберу да раде у животу оно што раде најбоље.⁣ Важно је да поштујете и аутомеханичара, зубара, водоинсталатера, пољопривредника, касирку итд. зато што је сваки посао важан за друштво. И уметност је важна, верујте да би свет изгледао много другачије да нема музике, филма, књига, слика, фотографије. Важно је да поштујемо сваки посао којим је неко решио да се бави. Или није, али је његова тренутна ситуација то “решила” уместо њега, па се сналази како може док не буде могао да ради оно што воли.⁣
⁣Нико вас не спречава да се бавите музиком (што се и види по томе шта је у трендингу), нико вас не спречава да будете на телевизији, имате пуно право да радите шта год хоћете. Само је штета да то право искористите да окопавате туђе животе и сејете завист и ликовање над тиме што неко због тренутне ситуације нема посла.⁣ Сви смо на истој планети, сви смо у истој ситуацији, заиста нема потребе додавати нове вирусе у друштво, мислим да нам је овај тренутни сасвим довољан - написала је Тијана у својој објави.

Извор: Ало.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

РАСПУЦХИН

03.08.2020 08:32

Шта је пјевачица жељела рећи? "Сви смо на истој планети ..."? Јесу ли и "старосједиоци Америке" , Јермени , Срби и моги други са ове планете? Па ваљда јесмо , само што су неки пали с' Марса. Не знам? Дуго се није чуло за њу па да се и она јави или шта? Колико сам схватио , у овој причи се радило о осиромашеним музикантима којима се гади вађење кропира и које вријеђа понуда за поштени посао. Ако толико воли пјевати , може то радити док вади кромпир за дневницу. Да ли она заборавља да државни буџет пуне и ти пољопривредници и надничари?

ОДГОВОРИТЕ