Tijana postavila sliku gde vadi krompir te odgovorila na zlurade komentare!

Pre izvesnog vremane imali smo priliku da vidimo kako je prošla pevačica Nina Badrić koja je na Instagramu apelovala na državu da pomogne pevačima, da pronađu način da rade svoj posao u doba pandemije koronavirusa.

Zabava 02.08.2020 | 22:22
Tijana postavila sliku gde vadi krompir te odgovorila na zlurade komentare!

Zbog ovoga je naišla na negativno - sarkastični komentar žene koja je prati na Instagramu, a koja ju je pozvala da dođe da sa njom kopa krompir, ali ne u dizajnerskoj haljini od nekolik0 hiljada evra, kojom se hvalila.

 

Nakon ovoga slučaja se podigla veoma velika tenzija na mrežama, neko je podržao Ninu, a neko gospođu koja joj je uputila komentar.

Danas se oglasila pevačica Tijana Dapćević koja je na neki način odgovorila na ovu prepisku. Tijana je objavila svoju sliku iz bašte gde bosonoga obrađuje zemlju.

- Krompir.... I, šta sad?⁣ Nije me mrzelo, skrolovala sam do 21. avgusta 2012. godine, samo da bih našla ovu fotku.⁣ Ne bavimo se umetnošću zato što nas je sramota da okopavamo krompir ili da ne isprljamo ruke i haljinu, nego zato što to volimo.⁣ Ja muziku ne volim, ja je dišem. Ne mogu bez nje, ja u svemu i svakome prvo čujem zvuk. Ni na jedan svoj koncert nisam otišla sa stavom “aj da završim ovo, pa da idem”. Nisam ja došla ništa da završim, nego da započnem žurku. Da vidim svaku vašu reakciju, da pevamo zajedno. Posao mi je da vama bude lepo ta dva sata. Kad je vama lepo, ja dobijam energiju kojom bih mogla da pomerim planetu, eto tako se osećam.⁣ Volim i sve one delove ovog posla koje vi ne vidite, a ovde sad nema dovoljno mesta da vam sve to ispričam, ali to sada nije ni važno.⁣ Važno je da svi odaberu da rade u životu ono što rade najbolje.⁣ Važno je da poštujete i automehaničara, zubara, vodoinstalatera, poljoprivrednika, kasirku itd. zato što je svaki posao važan za društvo. I umetnost je važna, verujte da bi svet izgledao mnogo drugačije da nema muzike, filma, knjiga, slika, fotografije. Važno je da poštujemo svaki posao kojim je neko rešio da se bavi. Ili nije, ali je njegova trenutna situacija to “rešila” umesto njega, pa se snalazi kako može dok ne bude mogao da radi ono što voli.⁣
⁣Niko vas ne sprečava da se bavite muzikom (što se i vidi po tome šta je u trendingu), niko vas ne sprečava da budete na televiziji, imate puno pravo da radite šta god hoćete. Samo je šteta da to pravo iskoristite da okopavate tuđe živote i sejete zavist i likovanje nad time što neko zbog trenutne situacije nema posla.⁣ Svi smo na istoj planeti, svi smo u istoj situaciji, zaista nema potrebe dodavati nove viruse u društvo, mislim da nam je ovaj trenutni sasvim dovoljan - napisala je Tijana u svojoj objavi.

Izvor: Alo.rs Foto: printscreen

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

RASPUCHIN

03.08.2020 10:32

Шта је пјевачица жељела рећи? "Сви смо на истој планети ..."? Јесу ли и "старосједиоци Америке" , Јермени , Срби и моги други са ове планете? Па ваљда јесмо , само што су неки пали с' Марса. Не знам? Дуго се није чуло за њу па да се и она јави или шта? Колико сам схватио , у овој причи се радило о осиромашеним музикантима којима се гади вађење кропира и које вријеђа понуда за поштени посао. Ако толико воли пјевати , може то радити док вади кромпир за дневницу. Да ли она заборавља да државни буџет пуне и ти пољопривредници и надничари?

ODGOVORITE