Одбили да носе маске: Туча на лету за Ибицу

Пошто су двојица путника одбила да ставе маске, избила је туча на лету за Ибицу. Изгредници су савладани и по слетању на популарно шпанско острво приведени.

Свијет 02.08.2020 | 20:07
Одбили да носе маске: Туча на лету за Ибицу

На видео-снимку који се појавио на друштвеним мрежама виде се двојица Британца који су учествовали у тучи на лету компаније КЛМ од Амстердама ка Ибици.

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Кноккен биј @клм ! Еxцлусиеве видео @мицхигхцлуб ? Дронкен Енгелсе пассагиер - хиј дронк флессен Греy Гоосе wодка - зоргт воор онвеилиге ситуатие оп влуцхт наар Ибиза. Хиј ен еен вриенд даагден андере пассагиерс уит тијденс де влуцхт ен wеигерден мондкапјес те драген ?✈️? 2 аррестатиес. Паниц анд виолент браwл! Унрулy Енглисх пассенгер он боард КЛМ флигхт то Ибиза, хе хад беен дринкинг Греy Гоосе @греyгоосе водка. Тхеy рефусед то wеар фацемаскс анд тхеир бехавиор тоwардс отхер пассенгерс wас хостиле. 2 аррестс wере маде. #клм #Роyалдутцхаирлинес #аирлинес #аирлине #пассенгер #цоронавирус #ЦОВИД19 #ЦОВИД #инцидент #авиатион #фигхт #фигхтинг #унрулyпассенгер #фацемаск #авгеек #авиатион #авиатиондаилy

А пост схаред бy Тхе Миц Хигх Цлуб (@мицхигхцлуб) он


Комапнија КЛМ саопштила је да су обојица мушкараца везана уз помоћ осталих путника који су приведени по слетању на Ибицу.

"Мушкарци су одбили су да носе маске а притом су физички и вербално узнемиравали друге путнике", навео је портпарол холандске авио-компаније.

Како је додао, пилот је обавестио локалне власти о инциденту и обојица изгредника су приведена.

На Инстаграм профилу са кога је видео-снимак туче подељен тврди се да су двојица мушкараца претходно пила водку притом одбијајући да ставе заштитне маске. 

Ношење маски обавезно је на свим летовима компаније КЛМ као и на свим аеродромима у Холандији. 

(ББЦ)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

КЛМ

02.08.2020 18:21

Ово су знаци Енглези који не могу ис Енглеске директно за Спанију па су се пребацили преко Холандије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

02.08.2020 19:30

Пјегавци праве пиздарије

ОДГОВОРИТЕ
Name

X

03.08.2020 03:48

Ко је сад луд овдје? Ови њих туку због тога сто неце маске да носе а док њих туку ни један нема маску на носу и устима. Тацно једно лудило на све стране.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТС

03.08.2020 04:13

Требали би сви одбити да носимо те је.. Е маске. Праве од ас кловнове ал ми то дозволимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милоао

03.08.2020 05:28

Само маске треба не скидати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пиленце

04.08.2020 03:49

То је сигурно сто су пили вотку. Претвоти их из енглеза у русе. Оце то. Мозда је и трансформсција из енглеза у руса један од симптома короне. Ста се ови са маскама буне они су застицени. Тако це те комсија нафатат и додвести на вакцину ако нецес да је примис. Боље би народу било да туку оне сто су ово намјестили али сипак немозе се на богатог.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

04.08.2020 03:58

Јадно и биједно. Туку људе без маске а ни они је немају или нису прописно стављене. Поцело је оно сто глобалисти призељкују да се људи окоме једни на друге. Страсно је то. Ста их бтига они су незастицени. Остави људе на миру нека се заразе ало хоце.

ОДГОВОРИТЕ