Odbili da nose maske: Tuča na letu za Ibicu

Pošto su dvojica putnika odbila da stave maske, izbila je tuča na letu za Ibicu. Izgrednici su savladani i po sletanju na popularno špansko ostrvo privedeni.

Svijet 02.08.2020 | 20:07
Odbili da nose maske: Tuča na letu za Ibicu

Na video-snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vide se dvojica Britanca koji su učestvovali u tuči na letu kompanije KLM od Amsterdama ka Ibici.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Knokken bij @klm ! Exclusieve video @michighclub ? Dronken Engelse passagier - hij dronk flessen Grey Goose wodka - zorgt voor onveilige situatie op vlucht naar Ibiza. Hij en een vriend daagden andere passagiers uit tijdens de vlucht en weigerden mondkapjes te dragen ?✈️? 2 arrestaties. Panic and violent brawl! Unruly English passenger on board KLM flight to Ibiza, he had been drinking Grey Goose @greygoose vodka. They refused to wear facemasks and their behavior towards other passengers was hostile. 2 arrests were made. #klm #Royaldutchairlines #airlines #airline #passenger #coronavirus #COVID19 #COVID #incident #aviation #fight #fighting #unrulypassenger #facemask #avgeek #aviation #aviationdaily

A post shared by The Mic High Club (@michighclub) on


Komapnija KLM saopštila je da su obojica muškaraca vezana uz pomoć ostalih putnika koji su privedeni po sletanju na Ibicu.

"Muškarci su odbili su da nose maske a pritom su fizički i verbalno uznemiravali druge putnike", naveo je portparol holandske avio-kompanije.

Kako je dodao, pilot je obavestio lokalne vlasti o incidentu i obojica izgrednika su privedena.

Na Instagram profilu sa koga je video-snimak tuče podeljen tvrdi se da su dvojica muškaraca prethodno pila vodku pritom odbijajući da stave zaštitne maske. 

Nošenje maski obavezno je na svim letovima kompanije KLM kao i na svim aerodromima u Holandiji. 

(BBC)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

KLM

02.08.2020 18:21

Ovo su znaci Englezi koji ne mogu is Engleske direktno za Spaniju pa su se prebacili preko Holandije.

ODGOVORITE
Name

Mile

02.08.2020 19:30

Pjegavci prave pizdarije

ODGOVORITE
Name

X

03.08.2020 03:48

Ko je sad lud ovdje? Ovi njih tuku zbog toga sto nece maske da nose a dok njih tuku ni jedan nema masku na nosu i ustima. Tacno jedno ludilo na sve strane.

ODGOVORITE
Name

TS

03.08.2020 04:13

Trebali bi svi odbiti da nosimo te je.. E maske. Prave od as klovnove al mi to dozvolimo.

ODGOVORITE
Name

miloao

03.08.2020 05:28

Samo maske treba ne skidati.

ODGOVORITE
Name

Pilence

04.08.2020 03:49

To je sigurno sto su pili votku. Pretvoti ih iz engleza u ruse. Oce to. Mozda je i transformscija iz engleza u rusa jedan od simptoma korone. Sta se ovi sa maskama bune oni su zasticeni. Tako ce te komsija nafatat i dodvesti na vakcinu ako neces da je primis. Bolje bi narodu bilo da tuku one sto su ovo namjestili ali sipak nemoze se na bogatog.

ODGOVORITE
Name

Rale

04.08.2020 03:58

Jadno i bijedno. Tuku ljude bez maske a ni oni je nemaju ili nisu propisno stavljene. Pocelo je ono sto globalisti prizeljkuju da se ljudi okome jedni na druge. Strasno je to. Sta ih btiga oni su nezasticeni. Ostavi ljude na miru neka se zaraze alo hoce.

ODGOVORITE