Деми Мур после три пропала брака прешла на жене- у вези са Српкињом!?

Глумица Деми Мур има буран љубавни живот и иза себе три пропала брака, а у последње време њена блискост са Српкињом Машом Манџуком посебно привлачи пажњу, те се већ нагађа да лепа глумица ипак воли жене.

Забава 01.08.2020 | 21:41
Деми Мур после три пропала брака прешла на жене- у вези са Српкињом!?

Деми је ипак одлучила да проговори и у једном интервјуу открије све о својим пропалим браковима, али и то како је након дугог тражења одговора напокон схватила у чему је грешила.

Оно што је посебно интересантно код звезде многобројних филмова, је то да је задржала презиме свог првог супруга, рокера Фредија Мура, са којим је чак и најкраће била у брачној заједници.

С акционим јунаком Брусом Вилисом била је у браку од 1987. до 2000. године у којем је родила троје деце, а у трећи се брак с млађаним Ештоном Кучером упустила 2005. Иако су јој многи предвиђали врло брзи крах са Ештоном, љубав између Деми и Кучера је потрајал чак осам година.

После бројних бура и неуспелих љубави, глумица је одлучила да напише мемоаре под називом "Инсиде Оут", а управо то јој је помогло да схвати где је годинама грешила.

- Свих тих година толико сам се мењала, сваки пут изнова, како бих се уклопила у слику онога што сам мислила да други желе. Заправо све време радимо на томе да будемо пожељни, али занемарујемо своје жеље - открила је Деми.

Она је уствари схватила да се мењала због својих пратнера, односно како би је они прихватили, али она је открила и ста је ново спознала и циме се сада води када је љуба у питању.

- Проћи кроз путовање у којем цениш љубав која вас је спојила и заиста дати све што можеш... То је могуће само ако заиста волиш и прихваташ себе - објаснила је глумица.

Оно што је можда и најважније, а то је да ипак ни за чим не жали у животу, а неке ствари из прошлости чак и цени.

- Било је од невероватне важности поново проћи кроз прошлост и почети ценити ствари кроз које сам прошла. Све што ми се догодило, добро или лоше, сада прихватам - закључила је 57-годишња глумица.

Оно што данас посебно интригира када је Деми у питању, јесте њен посебан однос са Српкињом, стилисткињом Машом Манџуком.

Извор: Телеграф.рс Фото: Профимедиа

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мозе

02.08.2020 07:00

се јос десет пута удати.Ста це друго радити

ОДГОВОРИТЕ