Demi Mur posle tri propala braka prešla na žene- u vezi sa Srpkinjom!?

Glumica Demi Mur ima buran ljubavni život i iza sebe tri propala braka, a u poslednje vreme njena bliskost sa Srpkinjom Mašom Mandžukom posebno privlači pažnju, te se već nagađa da lepa glumica ipak voli žene.

Zabava 01.08.2020 | 21:41
Demi Mur posle tri propala braka prešla na žene- u vezi sa Srpkinjom!?

Demi je ipak odlučila da progovori i u jednom intervjuu otkrije sve o svojim propalim brakovima, ali i to kako je nakon dugog traženja odgovora napokon shvatila u čemu je grešila.

Ono što je posebno interesantno kod zvezde mnogobrojnih filmova, je to da je zadržala prezime svog prvog supruga, rokera Fredija Mura, sa kojim je čak i najkraće bila u bračnoj zajednici.

S akcionim junakom Brusom Vilisom bila je u braku od 1987. do 2000. godine u kojem je rodila troje dece, a u treći se brak s mlađanim Eštonom Kučerom upustila 2005. Iako su joj mnogi predviđali vrlo brzi krah sa Eštonom, ljubav između Demi i Kučera je potrajal čak osam godina.

Posle brojnih bura i neuspelih ljubavi, glumica je odlučila da napiše memoare pod nazivom "Inside Out", a upravo to joj je pomoglo da shvati gde je godinama grešila.

- Svih tih godina toliko sam se menjala, svaki put iznova, kako bih se uklopila u sliku onoga što sam mislila da drugi žele. Zapravo sve vreme radimo na tome da budemo poželjni, ali zanemarujemo svoje želje - otkrila je Demi.

Ona je ustvari shvatila da se menjala zbog svojih pratnera, odnosno kako bi je oni prihvatili, ali ona je otkrila i sta je novo spoznala i cime se sada vodi kada je ljuba u pitanju.

- Proći kroz putovanje u kojem ceniš ljubav koja vas je spojila i zaista dati sve što možeš... To je moguće samo ako zaista voliš i prihvataš sebe - objasnila je glumica.

Ono što je možda i najvažnije, a to je da ipak ni za čim ne žali u životu, a neke stvari iz prošlosti čak i ceni.

- Bilo je od neverovatne važnosti ponovo proći kroz prošlost i početi ceniti stvari kroz koje sam prošla. Sve što mi se dogodilo, dobro ili loše, sada prihvatam - zaključila je 57-godišnja glumica.

Ono što danas posebno intrigira kada je Demi u pitanju, jeste njen poseban odnos sa Srpkinjom, stilistkinjom Mašom Mandžukom.

Izvor: Telegraf.rs Foto: Profimedia

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Moze

02.08.2020 07:00

se jos deset puta udati.Sta ce drugo raditi

ODGOVORITE