Ово је разлог зашто Брена и Дара не причају две године?!

Однос Даре Бубамаре и Лепе Брене наводно је на тако стакленим ногама, да се певачице избегавају и на луксузним локацијама преко гране, где би се евентуално обе нашле у исто време.

Забава 01.08.2020 | 15:35
Ово је разлог зашто Брена и Дара не причају две године?!

Како домаћи медији преносе писање Света - њихов сукоб траје већ годинама уназад због нерашчишћених рачуна, а последњи у низу је ескалирао након Брениног концерта у Арени 2018. године, јер је Дара тада напала колегиницу да ју је ископирала. 

Брену је то оставило у шоку, па се и увредила те дистанцирала од Даре због ружних коментара, о чему наводно говори и њихово мимоилажење у Монте Карлу.

Откада нису успеле да се договоре око издавања њеног албума, оне не разговарају. Тада је Дара била јако љута и тврдила да газдарицу 'Гранда' више не жели да види, а пошто се посвађала и са Сашом Поповићем, раскинут је уговор са 'Грандом'. Брена јој је више пута прелазила преко разних прича и увреда које су до ње долазиле од Даре, али Дара није реаговала. Она зна да Дара није лош човек и да јој је бржи језик од памети, али након концерта у Арени није хтела да се мири", тврди извор, преносе домаћи медији.

У Монте Карлу се Брена, иначе, дружила са кумом Борисом Бекером, који тамо има кућу.

Извор: Курир.рс/ Свет Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар