Нина је одговорила на позив да вади кромпир

Пјевачица Нина Бадрић се прије неколико дана јавно обратила властима Хрватске и замолила их да што прије омогуће пјевачима да почну да раде, након чега је добила јавну понуду за посао од једне жене.

Забава 31.07.2020 | 15:00
Нина је одговорила на позив да вади кромпир

Наиме, жена је у коментару испод њене објаве на Фејсбуку понудила посао пјевачици – да дође код ње у надницу и вади кромпир за 300 куна дневно.

Нина је ово схватила као исмијавање њене тренутне ситуације и ситуације у којој се налазе њене колеге музичари, који због корона вируса немају наступе већ скоро пола године, што значи да немају ни зараду.

Управо из тога разлога она се огласила путем свог Инстаграм налога, са једном кратком поруком за све људе који се шале са њеном ситуацијом, наравно по њеној процјени.

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Насладјивати се над биило ц̌ијом невољом пораз је људскости. Портал: равнододна.цом Аутор:Зоран Стајчић

А пост схаред бy Нина Бадриц́ (@бадрицх) он

"Наслађивати се над било чијом невољом пораз је људскости", кратко је написала у објави.

Она је добила и подршку од својих колегиница.

Подсјетимо, Нина је уснимила видео поруку у којој се обратила Хрватским медијима и замолила их да омогуће пјевачима да почну са својим наступима.

"Ово није хоби, ово није шала. Од овог посла зависи егзистенција јако пуно људи, а многи су због тога остали гладни и крпе некако крај са крајем. Молим Министарство да се огласи по питању нас музичара и да нам отвори могућност, било како, наравно под свима мјерама јер је здравље набитније, да поново почнемо да радимо", замолила је Бадрићева, пише Телеграф.

Осим ње, о тренутно тешкој ситуацији у којој се налазе сви музичари проговорила је и бивша чланица групе “Цолониа”, Индира Левак, која је ракође апеловала на власти своје државе да омогуће рад пјевачима.

(Телеграф.рс)

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Логика

31.07.2020 13:11

Да сте мало штедили новац имали бисте за живот. Срамно је тражити помоћ ако сте ментално и физички способни за рад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

31.07.2020 13:23

Да поручим дотичној да су многа занимања нестала због короне па су људи мијењали своје послове за боље или горе. Што то погађа ову даму то је њен проблем.Добро јој је и понудила..

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАСПУЦХИН

31.07.2020 13:31

Стварно нисам схватио ову понуду , за рад на дневницу , као понижавање. Ово је понуда за поштен посао. Шта ако ситуација постане још гора? Да ли ће и тада мрави морати уздржавати цврчке навикле на лагодан живот?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милетиц владо

31.07.2020 13:34

Није се родио као пјевац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Види сад ово

31.07.2020 13:43

Зар се ти исти пјевачи нису хвалили енормним зарадама и показивали у каквом луксузу живе по разним новинама?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Знам

31.07.2020 22:31

Много људи који су остали без посла у овим теским временима.Медју њима сам и ја и моја породица.Ниста није срамота радити да презивис.Зато понуда од господје за вадјење кромпира заиста нија лоса.

Name

Карадоз

31.07.2020 13:49

Господја Нина како писе у Биографији има заврсену основну сколу и радила је у бутику. Питам исту хоце ли она плацати додатно здравствени и покопно осигурање посјетиоцима концерта или они сами треба то да регулису. У данасње вријеме преквалификација је нормална ствар само она изгледа и нема основну квалификацију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦАО НИНА

31.07.2020 14:41

Ако нецес вадити кропир у дневницу за 300 кн онда иди у пуф тамо цес зарадити много висе тоти мозда није понизавајуце собзиром да имас основну сколу

Name

Нико

31.07.2020 14:14

Нина добро изгледа немора пјевати нека само наетави радити?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аполо 11

31.07.2020 14:32

Па нисам неки фан Нине а слушам је кад на радиу налети али мислим да би и због своје сезоне и својих гостију како тако требали омогућити естради да ради.Неки услови пошто ће корона потрајати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Породица

31.07.2020 14:46

Нина, као и Индира су "усељиве" госпојице. Нек им господа помогну. Зали се као да нема ујутру дјеци шта ставити у тањир.

ОДГОВОРИТЕ