Рајко Дујмић у коми, огласила се супруга!

Фронтмен "Нових фосила" Рајко Дујмић повређен је у саобраћајној незгоди, а сада се овим поводом огласила и његова супруга Сњежана.

Забава 30.07.2020 | 16:20
Рајко Дујмић у коми, огласила се супруга!

Рајко Дујмић тешко је повређен у саобраћајки до које је дошло у среду послеподне у Равној Гори на подручју Горског котара. Тренутно се налази на Интензивној нези и његово стање је стабилно!

- Молим вас, молите да се пробуди из коме - написала је Сњежана Дујмић на свом Фејсбук профилу, а како преносе поједини хрватски медији она је наводно видела супруга у болници.

Како су потврдили у полицији, до незгоде је дошло јуче око 17:15 сати када је Дујмић аутом слетео са пута и завршио на стрмини провалије. Према првим информацијама, узрок саобраћајке, у којој је Дујмић као једина особа у возилу загребачких ознака учествовао сам, је пребрза вожња.

Извор: Курир.рс/24сата.хр

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Мм

30.07.2020 20:25

Незгода,а цовјек теско повриједјен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владимир Смиљанић

31.07.2020 03:10

НЕ ДАЈ СЕ РАЈКО - САДА, ПОСЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ САОБРАЋАЈНЕ НЕСРЕЋЕ , СИ У ДУПЛОЈ СТВАРНОСТИ . КАО МАЈА ЖЕЖЕЉ - И ЈА - ШТО СМО БИЛИ ! ИЛИ , СЛИЧНО ОНОЈ ДЕЧИЦИ КОЈА СЕ НЕОГРАНИЧЕНО ПОД ВОДОМ ИГРАЈУ СА ДЕЛФИНИМА -- ДОК СЕ НЕ СЕТЕ ДА ИХ МАМА ЧЕКА И ВРАТЕ СЕ ЊОЈ ... САДА - У КОМИ - ИМАШ МНОГО ВИШЕ РАЗНОЛИКИХ МОЋИ ! ПРЕДЛАЖЕМ ДА ЈЕДНУ - ГЛАВНУ- ПОСВЕТИШ БОГУ . МОЛИ ГА ДА С ТОБОМ УЧИНИ КАКО СМАТРА ДА ЈЕ ЗА ТЕБЕ, И ТВОЈЕ ОКРУЖЕЊЕ - У ОВОЈ СИТУАЦИЈИ - ПОНАЈБОЉЕ , И СВЕ ЋЕ ДА БУДЕ ДОБРО ... МАЈУ ЖЕЖЕЉ СУ ЊЕНИ МЕСЕЦИМА ЧЕКАЛИ И ДОЧЕКАЛИ . ЈА САМ БРЖЕ ПРОШАО КРОЗ МОЈЕ ИСКУСТВО - СЛАВА И ХВАЛА БОГУ ! - АМИН <3 <3 <3

ОДГОВОРИТЕ