Викторија Бекам отпушта 20 људи да би се извукла из кризе

Бивша чланица поп бенда “Спајс Грлс” и супруга бившег професионалног фудбалера Дејвида Бекама (45), Викторија Бекам (46) ће отпустити 20 запослених у свом модном царству које пропада, како би се извукла након пандемије корона вируса само пар мјесеци након што је поништила одлуку да отпусти 30 људи.

Забава 30.07.2020 | 13:13
Викторија Бекам отпушта 20 људи да би се извукла из кризе

Компанија Викторије Бекам, са својом водецћом продавницом “Маyфаир”, која продаје хаљине од 2.000 фунти и торбе од 1.000 фунти, ће такође преполовити број годишњих модних колекција након што их је тешко погодила криза Цовида-19.

Ударац за запослене догодио се само два мјесеца након што се Викторија нашла под осудом због одлуке да отпусти 30 запослених у сред кризе. Јавно негодовање и осуда подстакло ју је да поништи одлуку, инсистирајуц́и да добробит њеног тима “њој значи све”.

Процењује се да су Викторија и њен супруг бивши фудбалер Дејвид “тешки” око 355 милиона фунти.

– Викторија је сломљена. Ово су заиста тешка времена и никога не заобилази криза током пандемије – рекао је извор близак Викторији.

– Овај посао је њен понос и радост. Никад се није радило о новцу. Последње три године она није примила плату – додао је извор.

– Она чини све што може како би задржала што више људи на послу – закључио је.

Подсјетимо, модна линија коју је лансирала 2008. године је у 2018. години остварила губитке од 12,3 милиона фунти

(Телеграф)

Коментари / 0

Оставите коментар