Угљевик: Пријем за учеснике кампа “Никола Тесла”

Начелник општине Угљевик Василије Перић данас је уприличио пријем за учеснике кампа “Никола Тесла” који се одржава у Гучеву, а за чији одлазак су из општинског буџета издвојена значајна материјална средства.

Република Српска 28.07.2020 | 14:55
Угљевик: Пријем за учеснике кампа “Никола Тесла”

Дјеца из Угљевика наредних дана постају дио НТЦ тима у Гучеву, који својим препознатиљивим програмом, омогућава учење кроз игру и истраживање. Из буџета општине Угљевик издвојено је 6.000 марака за ову намјену.

“Образовање је изузетно важно,као и васпитање садашњих и будућих генерација. Уочило се да можда наш систем школовања и није најадекватнији за образовање и васпитање дјеце,тако да је овај НТЦ систем осмишљен на начин да кроз игру дјеца уче ,те се заиста показао као добар и квалитетан не само на нашим просторима него и другим земљама западне Европе,” рекао је начелник општине Угљевик Василије Перић

Циљ кампа је подстицање развоја вјештина, знања и емоција које се у свакодневном животном ритму малишана успорено развија или сасвим запоставља.

“ Камп у Гучеву омогућава дјеци да упознају свијет око себе,унаприједе међусобну комуникацију,физичке вјештине,истраживачки дух. Ту су нека нова сазнања о природи и сналажењу у њој,а све се то постиже кроз едукативне радионице,” истакао је Младен Стевановић ,НТЦ асистент у кампу

Кроз одређене програме помоћи породици и у наредном периоду општина Угљевик мислиће на најмлађе суграђане јер су они наша будућност.

 БН ТВ

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Неко

28.07.2020 14:00

Будуце заристе короне

ОДГОВОРИТЕ
Name

Леви

28.07.2020 14:32

НЕЦЕ БИТИ КОРОНЕ И ЗАРИСТЕ ДЈЕЦА СУ ПАЗЉИВИЈА ОД ОДРАСЛИХ.НЕ МОГУ БИТИ У КАВЕЗУ .ПОЗИТИВАН ПРИМЈЕР .

Name

Браво!

28.07.2020 15:39

Овако фино и у септембру у школу ?. Дјеца слушају и придржавају се мјера. Свака част на организацији ??.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахаха

28.07.2020 16:16

Они се неће заразити, можда, али це заразити друге. Дјецу у овој доби треба учити да поштују- достанцу, као и све у животу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србољуб Влаховић-Цигановић

28.07.2020 16:18

Дјеца се не инфоxирају лако, али преносе вирус који мозе да инфицира многе, поготово старије. Дјеца треба да се уче да постују правила, али се то овдје не ради. Жариште бр 1 у најави!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мислим

28.07.2020 22:25

Да ли је неко разумио шта рече овај Нацелник? Нема шансе, јер каже тако се ради у многим земљама на Западу. А то знаци кад нема идеја како красти, ајде да гурнемо дјецу.Треба обновити стан у Аустрији/НС стално нешто фали јбг.

Name

Сви смо ми

28.07.2020 22:34

једно велико заристе Короне, један велики полигон лоповлука, једна изгубљена недодјија, један свијет лазова и смрадова, и једно велико нула. Тито вам је направио електрану и рудник ви ни прозоре нисте опрали након тога. Само од покраденог сте могли направити још једну електрану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ста рец

29.07.2020 07:30

Лијепо је дасе дијеца друзе подрска тој иницјативи .срамотаје само да се слика нарко дилер са том недузном дијецицом а угљевицани видите које