Горица снима серију са холивудским глумцем па му поклонила теглу домаћег ајвара!

Горица Поповић ових дана кадар дели са холивудским колегом Крисом Малкијем, домаћој публици познат као Хенк из култне серије “Твин Пикс”. Наша уметница пожелела је попут праве домаћице да познатом колеги дарује традиционални специјалитет који ће га подсећати на Србију.

Забава 27.07.2020 | 22:22
Горица снима серију са холивудским глумцем па му поклонила теглу домаћег ајвара!

Језичка баријера на снимању серије не постоји, па глумица Горица Поповић одлично комуницира са холивудским колегом Крисом Малкијем. 

- Мој лик је образована жена, пијанисткиња, који је цео живот провела у Београду, али прича енглески језик. Он није перфектан, али довољан да се споразумевају. Међутим, није ни неопходно да она га зна одлично. У сваком случају, са Крисом су дијалози на енглеском, а са другим ликовима на српском језику - каже Горица Поповић, која је у глумачким круговима позната као врло гостољубљива жена, велика домаћица која се одлично сналази у кухињи па су њени специјалитети надалеко познати.

 Ми се трудимо као домаћини да њега и његову партнерку, супругу, кљукамо разним српским специјалитетима. Водимо их на вечере. Ја сам им поклонла једну теглу домаћег ајвара. Кајмак обожавају, на крају када се све заврши, поклонићу им неколико мојих стварчица из домаће радиности. Оно што је занимљвио да и сниматељ који је Пољак, али који живи у Америци, Марчин Банасиак, као и Крис, када им се помене ракијица, то је њима одмах синоним за наше поднебље. Специјалитет који воле - открила је Горица Поповић, која је додала да и Крисова жена која је глумица има једну од епизодних улога у овој серији.

 

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Дана Цхрис и ја.И комарци.Али они неће да се сликају,посто доручкују,све нас.КАЉАВЕ ГУМЕ

А пост схаред бy г.цици (@горица.ци) он

Извор: Курир/Блиц.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар