Gorica snima seriju sa holivudskim glumcem pa mu poklonila teglu domaćeg ajvara!

Gorica Popović ovih dana kadar deli sa holivudskim kolegom Krisom Malkijem, domaćoj publici poznat kao Henk iz kultne serije “Tvin Piks”. Naša umetnica poželela je poput prave domaćice da poznatom kolegi daruje tradicionalni specijalitet koji će ga podsećati na Srbiju.

Zabava 27.07.2020 | 22:22
Gorica snima seriju sa holivudskim glumcem pa mu poklonila teglu domaćeg ajvara!

Jezička barijera na snimanju serije ne postoji, pa glumica Gorica Popović odlično komunicira sa holivudskim kolegom Krisom Malkijem. 

- Moj lik je obrazovana žena, pijanistkinja, koji je ceo život provela u Beogradu, ali priča engleski jezik. On nije perfektan, ali dovoljan da se sporazumevaju. Međutim, nije ni neophodno da ona ga zna odlično. U svakom slučaju, sa Krisom su dijalozi na engleskom, a sa drugim likovima na srpskom jeziku - kaže Gorica Popović, koja je u glumačkim krugovima poznata kao vrlo gostoljubljiva žena, velika domaćica koja se odlično snalazi u kuhinji pa su njeni specijaliteti nadaleko poznati.

 Mi se trudimo kao domaćini da njega i njegovu partnerku, suprugu, kljukamo raznim srpskim specijalitetima. Vodimo ih na večere. Ja sam im poklonla jednu teglu domaćeg ajvara. Kajmak obožavaju, na kraju kada se sve završi, pokloniću im nekoliko mojih stvarčica iz domaće radinosti. Ono što je zanimljvio da i snimatelj koji je Poljak, ali koji živi u Americi, Marčin Banasiak, kao i Kris, kada im se pomene rakijica, to je njima odmah sinonim za naše podneblje. Specijalitet koji vole - otkrila je Gorica Popović, koja je dodala da i Krisova žena koja je glumica ima jednu od epizodnih uloga u ovoj seriji.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dana Chris i ja.I komarci.Ali oni neće da se slikaju,posto doručkuju,sve nas.KALJAVE GUME

A post shared by g.cici (@gorica.ci) on

Izvor: Kurir/Blic.rs Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar