Илда: Најтеже ми је било кад сам требала да кажем ћерки да неће имати бату или секу!

Током јучерашњег дана медији су пренели вест да је певачица Илда Шаулић изгубила бебу.

Забава 27.07.2020 | 14:18
Илда: Најтеже ми је било кад сам требала да кажем ћерки да неће имати бату или секу!

Почетком јула, певачица је објавила да са супругом, бизнисменом Бојаном Вучковићем (50), очекује принову, а истовремено је била позитивна на Цовид 19. Тест на корону је урадила управо због трудноће и бројних контаката које је имала половином јуна месеца, које је имала на прослави рођендана брата Михајла.

Нажалост, пре неколико дана доживела је побачај. Ево како се певачица сада осећа после свега:

- Кад се у обзир узме све кроз шта сам прошла, добро сам. Наравно и даље осећам неке последице интервенције, али све ће то проћи. Много је важније да сам упркос свему успела да сачувам унутрашњи мир, да сам се помирила са ситуацијом, у чему су ми неизмерно помогли и породица и пријатељи који су за мене ту у добру и у злу.

Илда каже да ће на својој кожи осетити губитак вероватно тек када прође неко извесно време:

-Засад, сва моја снага је преусмерена на опоравак, јер постоје људи којима сам потребна, пре свега моја ћерка Ема. Управо због ње морам бити снажна чак и у најтежим тренуцима.

Вероватно најтежи тренутак који је сачекао јесте онда када је требало да се вест о губитку детета саопшти њеној ћеркици Еми:

- На сву срећу, имам паметно и за своје године запањујуће зрело дете. Свакоме ко се јави на телефон је говорила како ће да добије бату или секу. Ово је прихватила као неминовност. Она је иначе таква. Када је тата погинуо, говорили смо јој како је он на путу, покушавајући да је на тај начин поштедимо. Нисмо знали како да јој саопштимо истину, а да она то разуме и прихвати. И онда је једном приликом, када смо јој дали тај одговор рекла: "Мој деда није на путу, он је са анђелима". Били смо шокирани, али смо схватили да од ње не треба крити превише ствари - завршава Илда.

Извор:Ало.рс Фото: прнтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар