Осипа се подршка захтјевима Асоцијације

Након што су лидери парламентарних странака у Републици Српској дали подршку Асоцијацији Ствараоци Републике Српске да им се додијели посебан третман и накнаде из буџета, многи сада окрећу плочу. Демократски народни савез је повукао поспис са споразума, док појединци у опозиционим странкама реагују против ове идеје.

Република Српска 25.07.2020 | 19:55
Осипа се подршка захтјевима Асоцијације

Након оштре реакције бораца у Републици Српској подршка парламентарних странака иницијативи Асоцијације Ствараоци Републике Српске почиње да се осипа.  ДНС је на ванредној телефонској сједници Предсједништва ове странке повукао потпис са споразума парламентарних странака са Асоцијациом.

Против подршке инцијативи од самог почетка је и потпредсједник и народни посланик ПДП-а Јелена Тривић. Каже да очекује да се на органима странке расправи о томе ко је уопште одредио да се присуствује сасатнку са Асоцијацијом ствараоци Републике Српске и праве овакви договори.

Тривићева каже да се бањалучки градски одбор ПДП-а већ оградио од давања подршке иницијативи у којој се  тражи исплата посебних ратних накнада посланицима првог сазива Народне скупштине као и члановима Владе и Предсједништва Републике Српске.

Подршка овој иницијативи је потпуно погрешна, сматра посланик СДС-а Милан Тубин. Захваљујем им на њиховом раду и труду, каже Тубин, међутим умјесто давања 15 милиона марака за накнаде оних који су сједили у фотељама, приоритет морају бити демобилисани борци који примају додатак од 10 марака мјесечно.  

Предсједник Српске демократске странке Мирко Шаровић каже да је кроз консултације са Борачком организацијом Републике Српске констатовано да иницијатива није усаглашена са БОРС-ом како је то презетновано на састанку Асоцијације са политичким партијама.

"Због тога ћемо са Борачком организацијом РС на састанку, у понедјељак 27. јула, усагласити заједничке ставове по овом питању укључујући подршку Српске демократске странке закључцима БОРС-а који се односе на побољшање материјалног статуса демобилисаних бораца, ратних војних инвалида и породица погинулих бораца", рекао је Шаровић.

Након пада подршке иницијативи да из буџета добију новац, реаговали су из Асоцијације ствараоци Републике Српске. Тврде да неко несвјесно прави раскол између њих и Борачке ораганизације и да у томе они неће учествовати. У саопштењу Асоцијације, нису поштеђени ни борци. Кажу како тврдња да су борци створили Републику Српску - није тачна и да борци треба да прочешљају своје редове.

Бура око споразума Асоцијације ствараоци и предсједника парламентарних странака у Републици Српској се данима не стишава.  

Споразум предвиђа и до 140 хиљада марака за сваког појединца из Асоцијације у којој сами себе називају ствараоци Републике Српске, а од којих су многи данас милионери. У истој иницијативи - борци који су на ратиштима провели скоро четири године нигдје се не помињу.

БН ТВ

Коментари / 70

Оставите коментар
Name

Она стара

25.07.2020 18:04

Све ће то народ позлатити. Гладеж.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ухх

25.07.2020 18:26

Увести закон о пореклу имовине. Тада це се видети ти наводни ствараоци ста су имали и ста имају.

Name

Ре

25.07.2020 18:39

Ништа им недајте.. Само борцима дати све, а дезертерима ништа. Борци имају заслуге а момо стари преварант и папак ништа.

Name

борац херцеговац

25.07.2020 19:33

борци побунимо се .какви су они ствараоци ,чега? направили су биједу од нас.

Name

Марко Михајловиц

25.07.2020 19:43

Ма треба има дати и висе и по сваку цијену јер су веце шансе да СНСД са Мицом задржи власт у Бијељини

Name

Ратко

25.07.2020 19:58

Треба њима одузети оно што су у рату покрали. Литру дизела у рату нам продавали по 6 марака. Банда похлепна и незасита.

Name

Семберац

25.07.2020 20:09

Па сто сте потписали

Name

Говна

25.07.2020 21:31

Ни говно им не би дала!

Name

ПОЗАТВАРАТИ

25.07.2020 23:11

МА ТО ТРЕБА ПОЗАТВАРАТИ. БАНДА. ХОЦЕ МОМО ПАРА. А ДЈЕ СУ ФУКАРО ПОКРАДЕНЕ.

Name

Горан БЛ

26.07.2020 04:39

Ма не треба им дати марку.Ја кад сам 93 кренуо у Калиновик у ВРС,нити сам исао због пара нити какве користи,а нисам ниста ни добио осим Трескавице....нисам ни после рата ниста добио.Са 18 сам отисао 93 у војску,нисам борац 1 категорије,дзаба сто сам био цихело време у 'ватри',они сто су вуцали мањерке и пискарали,мели цесту су борци и имају привилегије.Сад треба и овим мрлинама дати???Мени не треба ниста,нити сам ста трази,ја сам зив и здрав.Одрапио сам своје кад је требало,зив сам,здрав,имам породиц радим и борим се.....али ме висе немојте слуцајно звати да је браним...јм ствараоцима који ме позову.

Name

Михајло

26.07.2020 07:19

Срамаман потез и покусај нељуди, лопова и клептомана. Срамота.

Name

Оле

26.07.2020 11:06

Још један "пробни балон" покварених политичара. Што се секирате народе ? Ништа ново прије избора ,подијели ,посваďај на било какав начин. Што више подићи тензију и онда врховни спасилац има рјешење. Зачињено са мало национализма даје врхунске изборне резултате. Памет у главу народе.

Name

Роб

25.07.2020 18:04

Зар су успјели потрошити ратну пљачку?

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Роб

25.07.2020 18:39

У моје мјесто су воз дотјерали три дана су пљацкали и одвозили.Ово је пљацкала боранија,а они веци су улазили у Банке и носили новац.Отето проклето свакоме по заслузи,није ово јос ниста ста це бити.

Name

картум7193

25.07.2020 18:41

Поздрав цијењеној господи Посланицима, који су се осмјелили назвати СТВАРАОЦИМА Републике Српске.... Нас, некадашње борце ВРС је срамота што НИСМО стварали,бранили, крварили и гинули за Републику Српску. Срамота нас је што ето тамо неки посланици имају само 600 км пензије за четири године прегалничког рада у посланичким клупама. Срамота нас је јер су посланици радили у тешким условима, путовали на сједнице возом и на коњу, понекад и пјешке од аута до сале за састанке.......често им је нестајала струја па нису могли да пеглају своја посланичка одјела, никад нису били чисти и свјеже обријани у својим бијелим кошуљама и хавајским краватама......нити су се они хранили по хотелима и спавали у собама... Толико ме је срамота што сам знао по 70 дана да не дођем кући и загрлим мајку и оца , браћу и сестре......они старији и дјецу своју......што сам долазио прљав, смрдљив, необријан, исцјепане униформе и бушних чизама. Стварно ме је срамота и треба помоћи те несретнике што се назваше Ствараоцима Републике Српске. Нека живи Војска Радника и Сељака.

Name

Ха

25.07.2020 18:49

Изгледа се много трошило !? Нису добро распоредили ,а 30 година пролети ... Како су се само око тога брзо договорили? Није фалило "један папир",а? А кад борци и инвалиди траже своја права увијек фали неки папир... "Знамо да си био у рову,видимо да немаш ногу, али фали вам папир"!!!

Name

Брзи

25.07.2020 21:05

Некад поодавно Ствараоци су обецали сваком борцу по 15 дулума суме сра би са тим обецањем

Name

Дзоо

26.07.2020 05:55

За Роба @нису успели нити це зеле само да осигурају оно напљацкано а највисе муслиманске имовине то си ти стваралавци.Исти је било по јединицама насе војске једва цекали да се удје у муслиманска села и градове.Одма су кренули у пљацку за њима камиони и трактори све се зна .Али зато има Бог познајем их пуно који су обољелии нека су,и ја сам носио пусу 38 мјесеци нисам пљацкао кад запуцају и ја запуцам на њих зато одам уздигнуте главе и не стидим се Бога а и народа!

Name

Qx

26.07.2020 06:02

ТРЕБА ИСПЛАТИТИ ТИМО КОВАЦУ 150000 МАЛО МУ ПД ГОСТОВАЊА НА ХЕПИ ТВ , НА СВАКОМ ГОСТОВАЊУ ПЈЕНИ О ДОГАДЈАЈИМА У РАТУ,СТО НИЈЕ ОСТАО У РС ДА ЈЕ ДОГРАДЈУЈЕ .СЈЕДИ У БЕОГРАДУ И ПРОМОВИСЕ ДОДИКА И ВЛАДАЈУЦЕ ИЗ РС.НЕКА ЗАРАДИ ПЛАТУ У БЕОГРАДУ ГДЈЕ СТОТИНЕ ЉУДИ ИЗ САРАЈЕВА У БЕОГРСДУ РАДИ И ЗАРАДЈУЈЕ ЗА ЗИВОТ.

Name

Ре картум

26.07.2020 07:44

У праву сте и свака част за коментар.

Name

Реп.Српска

25.07.2020 18:26

Они траже своје неисплаћене посланичке плате коју и Ви добијате г-ђо Тривић,не сједите џаба у посланичкој клупи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ. РЕПУБЛИКА СРПСКА

25.07.2020 19:40

За твоју информацију,сви посланици првог сазива скупстине РС-а, су имали и днецнице и плате, ови директори домова здравља и локални председници странака су примали донације и дјелили са локалним свестеницима и КСС, изградили су у сред рата у послије рата куцетине и виле, узимали за инвалиднине паре као и сто су узимали за тзв.борце 1.катег.тј.сврставали 7..кат.у 1.а од прве одузимали и смањивали, лицно сам изгубио ногу и када сам досао на процјену инвалидности, цовјек који је био испред мене а за вријеме рата био у пВО, у Брезицанима, ни осјетио није прве линије, добија инвалиднину вецу него ја и 100 посто неспособност, ја улазим следеци и казе ми ти си 80 постотни инвалид, питам их хоце ли ми нога нова израсти као коса када се осисам, истјерасе ме напоље, у комисји су сједили исти ти,, ствараоци Српске"који су србовали у кафанама и пјевали и поврискивали када хармоника свира на уво и мезили мезетлуке, пили виски и змарили Марлборо који су преко Теслица у увозили на Бањалуцку регију, док су моји саборци мотали дуван и пусили крдзу као сто је ВЕК ХЕРЦЕГОВИНА без филтера и остало смеце, ти исти,, ствараоци су носали хеклере и скорпионе по БЛ и околним мјестима и сателитске телефоне и узимали донације за себе, попови су наплацивали сахране по 100 ДМ. Никада нецу заборавити сахрану ратног друга исцену када отац пита колико да се плати, а поп одговара,, колико си га волио",.ебем јани попове и ствараоце, све једног по једног сто је сједио у клупама на Палама и у БЛ и послије њих и ове сто су потписали и сад повлаце потписе,исти сте сви,вратицу и сто сте ми дали протезу и васе медаље и све, попи.ам све то,и све вас....

Name

чуј то...

25.07.2020 20:04

Рјечником оне ваше Вулићке: Ко им је крив што се нису родили кад се добија посланичка плата? Не будите смијешни, узели су пола бивше републике себи док су борци крв проливали и сад им као треба посланичка плата од прије 30 година?

Name

Ре

25.07.2020 20:08

Ста ја са неисплаценим платама радника у рату? Умјесто новца добили врецу брасна или детердзента. Ко це њима дати плате? За 92. и 93. се ни за пензије ниста не рацуна ником.

Name

За република српска

26.07.2020 08:17

Па мало ли су добили а? Не вуци ме за језик боље ти је. Обичан народ није струју имао 5 година

Name

ре

26.07.2020 09:23

Па како да се владика вози у Q7.....треба то одржавати....ви мислите лако је, е мој брате треба знати оченаш....

Name

Урос

25.07.2020 18:36

Господјо Тривиц... господине Саровицу и Несицу и остали цасни политицари. Спасите демобилисане борце и уцините несто и за нас. Не дај те да придје овај приједлог јер то је брука и срамота за праве и цасне ствараоце РС који су трунули у рововима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боби

25.07.2020 18:38

За ста је мој отац погинуо? Дабога вас у цевапу тразили

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговац

25.07.2020 18:42

Стари манипулант ОБРВАН само жели паре. Мене искрено чуди зашто СДС у свакој кампањи призива једног преваранта, потрошеног политичара, сјецикесу, човјек са нај нижим карактерним особинама. И један такав никоговић каже да треба прочешљати БОРС! Већ одавно је требало забранити старом мафијашу да учествује у јавном животу. Наравно још некима који су исти као и он. Борци су огорчени и нај више замерају СДС-у и Мирку Шаровић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нико

25.07.2020 19:20

Има ли граница људској похлепи????

Name

Ста и како

25.07.2020 18:48

Ништа им не дајте, да вас народ не пљује јадна вам мајка. Не изазивајте гњев сулудим идејама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

25.07.2020 18:55

Мислим да су заслузни за стварање Р С као и борци који су је сачувал. Ипак су ствараоци основали темеље Р С

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ахаам

25.07.2020 19:31

Једино сто такви заслузују је затвор. Ратни профитери и тацка.

Name

ја

25.07.2020 23:42

онај сто је основао сдс хапсен је И муцен у затвору на палама а умро у сарајеву

Name

А

25.07.2020 19:09

Хахаха, па ово вам је само данас 10-ти чланак о томе. Да су нас бомбардовали 5 година умјесто што су нас представљали и заступали из РС не би толико писали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.07.2020 20:10

Је ли добар данасњи сендвиц?

Name

Зоран

26.07.2020 08:42

Ма кави давати новац профитерима они су сједели у народној скупстини а ми борци ратовали а сад имамо само 30 марака треба нама повецати мјесецни додатак а не онима који су профитери ратни нека је срам краисника за такву организацију

Name

Багра

25.07.2020 19:29

Мајке за погинулу дјецу су на суду добијале 5.000 КМ. као накнаду стете.Срам вас и стид било,а ви тразите по 140.000 Км. Сјеме вам се затрло, проклетиње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

25.07.2020 19:43

ови политицари висе не знају ко је 'стварао' републику српску а ко је стварао републику српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роџер

25.07.2020 19:48

Ствараоци Републике Српске, борци, ветерани, удружење старјешина и ко зна колико још удружења која се везују за протекли рат и бусају у прса о ''крвавим бојевима'' и заслугама за стварање Републике Српске, запитајте се у каквој то Републици живимо данас. Јессмо ли се борили да створимо простор за криминал, корупцију, непотизам, понижења људског достојанства, што је Република Српска данас јесте. Ко је хтио овакву Републику? Ко су уствари ствараоци? Ствараоцима се може назвати само народ који је у то вријеме показао јединство и свијест и који је изњедрио и борце и политичаре. Свака част свакоме, али многи се крију иза чланства у разним удружењима. Био сам у специјалној јединици полиције у многим непосредним сукобима, а данас се полиција, односно тадашња милиција готово и не помиње. Господо моја драга, многи носе категорију борца прве категорије, а да непријатеља нису ни видјели у токоу четири године. У рововима у којима су дочекали рат ту су га и завршили, а рафал су испаљивали сасмо за Божоћ или када се напију. А што се тиче политичара, искрено мислим да нам толики нису ни требали, као ни данас. Скидам капу и одајем част само онима који су животе и дијелове тијела уградили у темеље Српске. То су ствараоци, а ми смо постали миши које други искоришћавају, дезертери, криминалци и друге лопурде. Устај народе да чистимо Републику Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук са Дрине

25.07.2020 22:38

Свака част саборче мој за коментар, вероватно смо били више пута заједно на неким ратиштима, и не зна се које је од којег горе, и нека смо- опет би, била ми је част са 19 год бити уз нај боље војник ВРС. Издржи друже неправду јер Српски војник ил полицајац мора издржати све

Name

амг99

25.07.2020 20:10

Једино што су самопрозвани ствараоци РС успјели је да уједине сав народ против себе. Надам се да ће послије данашњег писма и они отићи у заборав који су и заслужили

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

25.07.2020 20:18

Проклете але, бојите ли се бога, кад образа немате. СРАМ вас било!!!! Уништили сте све. Не требају србима непријатељи, сами себе ће уништити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

25.07.2020 20:26

Тражите сталке за инфузије, а предлажете милионе за "ствараоце" Р. С. Борци су истински ствараоци и дјеца пог. Бораца. Сачувај боже проклетства!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xеп

25.07.2020 22:33

Багра незасита. У вријеме короне просили на све стране,јер немамо р.резерви.Дјецу СМС порукама лијецимо,а они се расипају народним новцем као да им је цацевина. Ко је њих познавао ни пакао му неце теско пасти. Срби нису народ вец дијагноза. Ово мозе само код нас.

Name

ВРС

25.07.2020 20:51

Добиће они паре, у то не сумњамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гога

25.07.2020 21:15

Ово је подрзала и позиција и опозиција , е сад кад су видјели реакцију народа онда се као љигавци повлаце једни по једни и то јос осудјују , па јел ви мислите да је народ слијеп код оцију е па није зато сто сте исти и једни и други само да вам је пара а народ ко ј..е.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

25.07.2020 21:27

Прво потписете па онда осудјујете оно сто сте потписали, ово нема нигдје на свијету кога ви з....бавате исти сте и власт и опозиција не постоји бас никаква разлика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обицан цовјек

25.07.2020 21:44

Засто нисте отисли у ровове,па да добијете ово богатсво које су добили и добијају борци,који су прокрстарили по разним вукојебинама и рупама,остављајуци своје зивоте и кости по цијелој територији,да би ви могли да пљацкате и богатите се,фујј

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

25.07.2020 21:46

Момцило Крајисник то сам мозе исплатити из свог дзепа,колко је пара узео од овог народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чобан баш ме брига

25.07.2020 22:14

Е мој народе до кад ће те бити овце за шишање, то што је ДНС повукао свој потпис за новчану надокнаду од скромних 140 000 марака за "ствараоце Републике Српске" јер они су стварали али за себе и своје породице:бензинске пумпе, шлепере ронхила, експорт - импорт предузећа Караџић имао у неколико општина, онда продали општине непријатељу а лову из тих општина покупили пред пад, обрван Крајишник радио с нашом шумом- издао Сарајевске Србе кад се цртала граница федерације тражећи да његова кућа остане у Српској нудећи Српске куће федерацији, све је то тактика пред изборе а кад народ премунта ДНС, Демос, социјалисти, њевичари, фашисти, напредне Српске, Уједињене Српске, Српске куће, жути, зелени, либерални, грађански итд( сви ће заједно са овим што владају 15 год) изгласати опет исто да паре подјеле, можда ће тад бити по 140 000 ал еура, Како сам обавештен већ се нуди отпис струје гласачима ових набројаних за сигуран глас, отпис воде, донација покрадених и буђавих дрва, ЗАТО НАРОДЕ ОВЦЕ НЕ ВЈЕРУЈТЕ НИ ЈЕДНИМ, ВЕЋ ИЗАЂИТЕ МАСОВНО НА ИЗБОРЕ И ИЗАБЕРИТЕ НЕКЕ НОВЕ ПА НЕК СУ И ЛОШИ, ОД ОВИХ ЛОШИЈИ НЕ МОГУ БИТИ, ( у противном после шишања, огулиће вам и кожу, вуна ће бар некад нараст а ваша кожа неће, и не пристаје да вам неко да 50,100, 200,марака да гласате за њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поп јовица

25.07.2020 23:02

Чуј само назива *ствараоци* појединци су умислили да су богови!!! За вријеме рата је наш народ крварио и гладовао! Крајишник је све ближе удружењу прелетача а не тамо неких стваралаца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС

26.07.2020 01:19

Знате ли колико вам је доста? Пошто вам више не може у новчанике стати, једите паре, гурајте у уста, присјело вам дабогда! Нећете их у гроб носити, багро незасита!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све је лаж

26.07.2020 04:05

ОНИ ЋЕ НОВАЦ ДОБИТИ, У ТО БУДИТЕ СИГУРНИ. О ТОМЕ ОДЛУЧУЈЕ КИМ ЏОНГ УН А НЕ БОРЦИ. КИМ ЏОНГ ИМА НА РАСПОЛАГАЊУ БУЏЕТ РС, ФОНДОВЕ, ЕЛЕКТРОПРИВРЕДУ, ШУМЕ И ДИЈЕЛИ НАШ НОВАЦ КАКО МУ СЕ ЧЕФНЕ. ЖИВИ БИЛИ ПА ВИДЈЕЛИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аполо 11

26.07.2020 04:45

Гледам РТРС јутарњи и милиција са старим Фијат Пунтом,а наше расипнике помажу. боже драги дај Србији очи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милун

26.07.2020 05:56

Тај новац треба подијелити грађанима као што је Вучић урадио у Србији, да се могу купити лијекови, маске, рукавице,као и животне намирнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацим

26.07.2020 06:33

Ама не будите наивни .Ово је резија платио Милорад Момцила да Момцилао трази паре сада се сви буне Несиц повлаци потпис инцијатива неце проци . А све је то резија јер се Момцило везе за сдс а сдс се на стварање српске позива . Циљ је да се сдс пред изборе огади народу и да народ казе снсд је нај бољи јесте да мало краду сатор респиратори и тако али види Момцила старог лопова .И да гласаци дају глас Милораду под изговором какав је да је бољег немамо .Све је ово смисљено неце они ниста добити осим Момцила за ову главну улогу у овој драми .Ово је само моје видјење ствари и моје лицно мисљење .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxл

26.07.2020 06:47

Траже ретроактивну исплату минулог рада,без евиденције,колико их је,као да се нису тада наплатили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

26.07.2020 07:28

Сама идеја као таква није лоша, док износ са којим се ишло и број људи који би био обухваћен том мјером, то је било благо речено сумануто. 150 милиона КМ за 100 људи довољно говори за себе. То је милион и по КМ по "Ствараоцу"!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ууаааа

26.07.2020 07:42

Зар сад у оваквим тешким моментима за све градјане и народ неко се сјетио како да појединци извуку паре за себе. Ово стварно нема нигдје на свијету. Људи остају без посла масовно а поједини само грабе грабе. Шта је за њих народ?? Оцито ништа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јанко

26.07.2020 07:43

Када би ови политички лидери почели да причају о сопственом криминалу и привилегијама и злоупотребе положаја и утицаја, било би много боље. Брацо борци ,ови људи који су за вријеме рата били у Народној скупштини и влади Републике Српске нису на власти од краја деведесетих година. Од тада је прошло преко двадесет година. Зашто вам ови садашњи политички лидери и посланици не дају одговарајући третман и статус. Они су вас гурнули у биједу и маргину друштва. Нису вам то урадили ови који се називају ствараоци Републике Српске. Они јесу учествовали у стварању Републике Српске и нису били једини, а то је озваницено дејтонским мировним споразумом, али зато нису били гробари Републике Српске. То што ће ова иницијатива пропасти, вама неће бити боље. Било би паметније да ову иницијативу у принципу подрзите, а колико треба да износи та надокнада о томе треба причати, а након тога да се заједнички изборимо и за ваш заслужени положај. А сто се тице садашњих политичких лидера и посланика, нека се они позабаве прво са сопственом привилегијама криминалом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕШКО НАМА

26.07.2020 08:02

Они ако су очекивали да ће то тако проћи онда нису нормални. Борачка организација је још једина остала која им може озбиљније изаћи на црту. Сад гледају како и њих да подјеле. Борци кад би се ујединили и били сложни остварили би све оно што им припада. Имате оног лика Вукотића што их је прозивао у парку сад му дали функцију и он занијемио. Стара позната прича.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јел' ово нормално ?

26.07.2020 08:22

"У саопштењу Асоцијације, нису поштеђени ни борци. Кажу како тврдња да су борци створили Републику Српску - није тачна и да борци треба да прочешљају своје редове".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биљана

26.07.2020 08:24

Који је то лисац, хоћел икад тај закон о поријеклу имовине угледати свјетлост дана, први ћу поднијети захтјев да му се испита сво поријекло од Маја 92 до данас. Па да видимо ко коме дугује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није Нико луд

26.07.2020 08:26

Додик као главна ЗВОНАРА, покушава пред изборе оманути јавност својим глупим идејама, савезима и удружењима обећањима и лажима привући пажњу о некаквој бризи за нечим а сви знана да се Додик само брине за себе и своје личне интересе . Само се треба упитати колко је Додик ту добар ј смислу постотка . Народ плаћа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац ВРС

26.07.2020 08:26

Сви на изборе и изабрати тотално нове људе, само је то начин да ове склонимо за вијек вијекова..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борис

26.07.2020 08:46

Дозвао се народ памети јер је схватио какви лоши и покварени политичари га воде у задњих 30 година

ОДГОВОРИТЕ
Name

Го

26.07.2020 10:06

Ста су добили борци,ста су добили радници,који су радили за вријеме рата?Дали су само"стараоци првог сазива",заслузни за мир и дали они,требају хљеба и лијекове или и сав остали народ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТВАРАОЦИ

26.07.2020 10:45

КРАИШНИК ЛОПОВ, БИЉАНА ХУМАНИТАРАЦ, ДОДИК РУШИЛАЦ. СРАМ ВАС БИЛО ТО ЋЕ СРБИЈА ДА ВАМ ПЛАТИ. ВУЧИЋУ ДОСТА ДОЛАСКА И ТВОЈИХ ЗАДУЖБИНА. ДОСТА ВИШЕ ТВОЈЕ БРИГЕ О СРБИМА ПРЕКО ДРИНЕ. ДОДИК ТИ САВЈЕТНИК НИКО НЕБИ ТРЕБАО ДА ТИ УЂЕ У ВЛАДУ ДОК СЕ ЈАВНО НЕ ОДРЕКНЕШ ДОДИКА, ОБЈАВИШ КОЛИКИ ПОРЕЗ ПЛАЋА, КОЛИКО СЕ УГРАДИО ПРЕКО ТЕБЕ ЗА РАДОВЕ ИНТЕГРАЛА.

Name

Вх

27.07.2020 02:54

Ста је са асоцијацијама бораца,инвалида,незапосленим (бас због њихове политике),сиромасних или нико није ниста уцино за РС,осим ствараоца?

ОДГОВОРИТЕ